HÜDAPAR İL BAŞKANI ASKON'U ZİYARET ETTİ.

SİYASET 07.02.2021 - 18:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2550+ kez okundu.
 

HÜDAPAR İL BAŞKANI ASKON'U ZİYARET ETTİ.

HÜDAPAR İL BAŞKANI SALİH DEMİR'DEN ÇALIŞKAN'A ZİYARET Hür Dava Partisi HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve beraberindeki heyet ile birlikte Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ASKON’ u ziyaret etti. Ziyarette, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulvahap Bilge, İlker Medeni ve Harun Ensar hazır bulundu. Gündemde yer alan konular ve pandemi sürecinin ağırlıklı olarak ele alındığı ziyarette, Salih Demir HÜDA PAR olarak yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çalışkan, siyasi parti temsilcileri ve STK'ların periyodik olarak bir araya gelmeleri ve şehrimizin sorunlarına istişare yoluyla birlikte çözüm bulmaları gerektiğini belirtti. Misafirperverliği için Çalışkan’a teşekkür eden Demir, ASKON ailesine çalışmalarında başarılar diledi. Hür Dava Partisi İl Başkanı Salih Demir ve teşkilat üyeleri Milli Görüş Davasının Adana'daki çınarlarından Merhum Süleyman Çalışkan Ağabey'in vefatından dolayı da Recep Çalışkan’a başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti.

HÜDAPAR İL BAŞKANI SALİH DEMİR'DEN ÇALIŞKAN'A ZİYARET

Hür Dava Partisi HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve beraberindeki heyet ile birlikte Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ASKON’ u ziyaret etti. Ziyarette, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulvahap Bilge, İlker Medeni ve Harun Ensar hazır bulundu.

Gündemde yer alan konular ve pandemi sürecinin ağırlıklı olarak ele alındığı ziyarette, Salih Demir HÜDA PAR olarak yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çalışkan, siyasi parti temsilcileri ve STK'ların periyodik olarak bir araya gelmeleri ve şehrimizin sorunlarına istişare yoluyla birlikte çözüm bulmaları gerektiğini belirtti.

Misafirperverliği için Çalışkan’a teşekkür eden Demir, ASKON ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

Hür Dava Partisi İl Başkanı Salih Demir ve teşkilat üyeleri Milli Görüş Davasının Adana'daki çınarlarından Merhum Süleyman Çalışkan Ağabey'in vefatından dolayı da Recep Çalışkan’a başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.