akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Hayırsever Bağışçılar Kalplere Dokundu

19.02.2023 - 16:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1435+ kez okundu.
 

Hayırsever Bağışçılar Kalplere Dokundu

-Çocuklar Kumbaralarını Verdi -Yaşlı Çift Alyansını Bağışladı -Tek Varlığı Yüzüğünü Bağışladı -Kendisine Bağışlanan Hijyen Yardımını Depremzedelere Gönderdi

Kahramanmaraş depreminin ardından Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgesine destek yağdı. Ülkenin her bir tarafındaki hayırsever Kızılay bağışçıları, depremden etkilenen vatandaşlara yaptıkları bağışlarla hayırseverlik örneği sergiledi.  Akıllı saatten vazgeçti, parayı yaşıtlarına bağışladı  Minik hayırseverlerden Abdullah Çakır akıllı saat almak için, Elif Çakır ise oyuncak almak için para biriktirdiği kumbaralarını depremden etkilenen akranlarının ihtiyaçlarını karşılamak için Kızılay’a bağışladı. Öte yandan minik bağışçı Melike Hifa Kartal ise ailesinin deprem bölgesine göndermek için hazırladığı kolinin içerisine kendi oyuncağını koyarak duygulandıran bir mektup eşliğinde gönderdi.  Bisiklet yerine iyiliği seçti  Uzun zamandır bisiklet almak için biriktirdiği harçlıklarını hiç düşünmeden depremden etkilenen kardeşlerine göndermek isteyen 4. sınıf öğrencisi Mikail Doğan ise kumbarasını Kızılay’a bağışladı. Yaşıtlarının deprem sebebiyle yaşadıkları zor günlere ablası Medine Doğan ile birlikte ortak olmak istediklerini dile getiren Mikail Doğan, depremzedelerin iyileşmeleri için katkı sağladı. Minik Necmettin Avcı ise, su bidonuna doldurduğu bozuk paraları depremzedelere ulaştırılmak için Kızılay’ın Ankara’daki Genel Merkezine getirdi. Öte yandan Miraç Kandilinde Kandil harçlığı toplayan minik hayırsever, topladığı paraları Kızılay’a bağışladı.  Hayırseverler, Türkiye’nin farklı yerlerindeki Kızılay şubelerine de başvuruyor. Maddi durumu iyi olmadığı için 500 TL hijyen yardımı alan ihtiyaç sahibi bir hayırsever, deprem bölgesindeki vatandaşların daha fazla ihtiyacı olduğunu belirterek aldığı hijyen yardımını bağışladı.   Yaşlı bir çift alyansını bağışladı  Depremin 11. gününde yaşlı bir çift, Kızılay Melikgazi Şubesinin kapısını çaldı ve “varımız yoğumuz bu” diyerek Kızılay çalışanına bir mendil içinde 1 çift küpe ve yaşlı çiftin evlenirken aldıkları alyanslarını uzattılar.  Bir başka hayırsever kadın bağışçı ise sahip olduğu tek mal varlığı olan yüzüğünü bağışlayarak depremzedelerin yaralarının sarılmasına destek oldu.
-Çocuklar Kumbaralarını Verdi -Yaşlı Çift Alyansını Bağışladı -Tek Varlığı Yüzüğünü Bağışladı -Kendisine Bağışlanan Hijyen Yardımını Depremzedelere Gönderdi

Kahramanmaraş depreminin ardından Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgesine destek yağdı. Ülkenin her bir tarafındaki hayırsever Kızılay bağışçıları, depremden etkilenen vatandaşlara yaptıkları bağışlarla hayırseverlik örneği sergiledi.

 Akıllı saatten vazgeçti, parayı yaşıtlarına bağışladı

 Minik hayırseverlerden Abdullah Çakır akıllı saat almak için, Elif Çakır ise oyuncak almak için para biriktirdiği kumbaralarını depremden etkilenen akranlarının ihtiyaçlarını karşılamak için Kızılay’a bağışladı. Öte yandan minik bağışçı Melike Hifa Kartal ise ailesinin deprem bölgesine göndermek için hazırladığı kolinin içerisine kendi oyuncağını koyarak duygulandıran bir mektup eşliğinde gönderdi.

 Bisiklet yerine iyiliği seçti

 Uzun zamandır bisiklet almak için biriktirdiği harçlıklarını hiç düşünmeden depremden etkilenen kardeşlerine göndermek isteyen 4. sınıf öğrencisi Mikail Doğan ise kumbarasını Kızılay’a bağışladı. Yaşıtlarının deprem sebebiyle yaşadıkları zor günlere ablası Medine Doğan ile birlikte ortak olmak istediklerini dile getiren Mikail Doğan, depremzedelerin iyileşmeleri için katkı sağladı. Minik Necmettin Avcı ise, su bidonuna doldurduğu bozuk paraları depremzedelere ulaştırılmak için Kızılay’ın Ankara’daki Genel Merkezine getirdi. Öte yandan Miraç Kandilinde Kandil harçlığı toplayan minik hayırsever, topladığı paraları Kızılay’a bağışladı.

 Hayırseverler, Türkiye’nin farklı yerlerindeki Kızılay şubelerine de başvuruyor. Maddi durumu iyi olmadığı için 500 TL hijyen yardımı alan ihtiyaç sahibi bir hayırsever, deprem bölgesindeki vatandaşların daha fazla ihtiyacı olduğunu belirterek aldığı hijyen yardımını bağışladı. 

 Yaşlı bir çift alyansını bağışladı

 Depremin 11. gününde yaşlı bir çift, Kızılay Melikgazi Şubesinin kapısını çaldı ve “varımız yoğumuz bu” diyerek Kızılay çalışanına bir mendil içinde 1 çift küpe ve yaşlı çiftin evlenirken aldıkları alyanslarını uzattılar.  Bir başka hayırsever kadın bağışçı ise sahip olduğu tek mal varlığı olan yüzüğünü bağışlayarak depremzedelerin yaralarının sarılmasına destek oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.