HAYATI BOYUNCA BURS İLE DE DESTEKLENECEKLER

EĞİTİM 09.07.2021 - 08:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2463+ kez okundu.
 

HAYATI BOYUNCA BURS İLE DE DESTEKLENECEKLER

DERECE İLE MEZUN OLAN İLK ÜÇ ÖĞRENCİ LİSE HAYATI BOYUNCA BURS İLE DE DESTEKLENECEK     Başarılı öğrencilere destek olmak için birçok farklı ödül programı gerçekleştiren Sabancı Vakfı sorumluluğunda her yıl düzenlenen merhum Sakıp Sabancı tarafından 1994 yılında başlatılan “Sakıp Sabancı Eğitim Ödülleri’’ bu yıl da Adana Sakıp Sabancı Ortaokulu’ndan dereceyle mezun olan öğrencilere verildi. 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde derece ile mezun olan ilk üç öğrenci 50 Cumhuriyet altını karşılığı Türk lirasının sahibi oldu.    Sabancı Vakfı’nın Adana’da temellerini attığı ilk eğitim kurumlarından biri olan Sakıp Sabancı Ortaokulu’nun başarılı öğrencilerine, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik’in de katılımıyla ödülleri ve sertifikaları verildi. Okulu en yüksek derece ile bitiren Yusuf Gök’e 25, ikincilikle mezun olan Yaprak Sevil’e 15 ve üçüncülükle tamamlayan Azra Mönür’e 10 Cumhuriyet altını karşılığı Türk lirası verildi. Ayrıca her üç öğrenci lise öğrenimleri boyunca Sakıp Sabancı Başarı Bursu ile de desteklenecek.   Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan konuyla ilgili olarak, “Sabancı Vakfı olarak ödül programlarımız ile 27 yıldır öğrencilere eğitim, sanat ve spor alanlarında ödüller veriyoruz. Eğitim, sanat ve spor alanlarındaki başarıların teşvik edilmesini amaçladığımız bu programlar ile bugüne kadar 1.200'e yakın sayıda ödül verdik, vermeye de devam edeceğiz. Salgın koşullarına rağmen eğitim-öğretim yılını başarı ile tamamlayan öğrencileri, bu süreçte onlara

DERECE İLE MEZUN OLAN İLK ÜÇ ÖĞRENCİ LİSE HAYATI BOYUNCA BURS İLE DE DESTEKLENECEK

 

 

Başarılı öğrencilere destek olmak için birçok farklı ödül programı gerçekleştiren Sabancı Vakfı sorumluluğunda her yıl düzenlenen merhum Sakıp Sabancı tarafından 1994 yılında başlatılan “Sakıp Sabancı Eğitim Ödülleri’’ bu yıl da Adana Sakıp Sabancı Ortaokulu’ndan dereceyle mezun olan öğrencilere verildi. 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde derece ile mezun olan ilk üç öğrenci 50 Cumhuriyet altını karşılığı Türk lirasının sahibi oldu. 

 

Sabancı Vakfı’nın Adana’da temellerini attığı ilk eğitim kurumlarından biri olan Sakıp Sabancı Ortaokulu’nun başarılı öğrencilerine, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik’in de katılımıyla ödülleri ve sertifikaları verildi. Okulu en yüksek derece ile bitiren Yusuf Gök’e 25, ikincilikle mezun olan Yaprak Sevil’e 15 ve üçüncülükle tamamlayan Azra Mönür’e 10 Cumhuriyet altını karşılığı Türk lirası verildi. Ayrıca her üç öğrenci lise öğrenimleri boyunca Sakıp Sabancı Başarı Bursu ile de desteklenecek.

 

Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan konuyla ilgili olarak, “Sabancı Vakfı olarak ödül programlarımız ile 27 yıldır öğrencilere eğitim, sanat ve spor alanlarında ödüller veriyoruz. Eğitim, sanat ve spor alanlarındaki başarıların teşvik edilmesini amaçladığımız bu programlar ile bugüne kadar 1.200'e yakın sayıda ödül verdik, vermeye de devam edeceğiz. Salgın koşullarına rağmen eğitim-öğretim yılını başarı ile tamamlayan öğrencileri, bu süreçte onlara

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.