akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu etkinliğe imza attılar…

ÇOCUK 30.10.2021 - 11:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2440+ kez okundu.
 

Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu etkinliğe imza attılar…

Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu sosyal sorumluluk projelerinden güzel bir etkinliğe imza attılar… Adana’dan Ş.Urfa’daki ortaokula kütüphane oluşmasına destek oldular. Gülücük İçin + 1 ekip lideri Harun Kaplan yaptıkları bu sosyal faaliyetin hem gönüllü ekip arkadaşların içinde hemde destekçilerin arasında güzel bir iletişim kurulduğunu 100’lerce kitabın çocuklara ulaşmasına aracı oldular. Gönüllü Zehra Arı oluşturdukları kütüphaneyle çocukların ufkunun daha da açılacağını belirtti. Çocukların gülücükleri görülmeye değerdi. Kütüphaneler çocukların okuma alışkanlığını oluşturur.   Gülücük İçin + 1 ekip lideri Harun Kaplan, çocuklar için etkinliklerin devam edeceğini,el ele dayanışma içinde “çocuklar için gülücük için” dedi.  

Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu sosyal sorumluluk projelerinden güzel bir etkinliğe imza attılar…

Adana’dan Ş.Urfa’daki ortaokula kütüphane oluşmasına destek oldular.
Gülücük İçin + 1 ekip lideri Harun Kaplan yaptıkları bu sosyal faaliyetin hem gönüllü ekip arkadaşların içinde hemde destekçilerin arasında güzel bir iletişim kurulduğunu 100’lerce kitabın çocuklara ulaşmasına aracı oldular.

Gönüllü Zehra Arı oluşturdukları kütüphaneyle çocukların ufkunun daha da açılacağını belirtti.

Çocukların gülücükleri görülmeye değerdi. Kütüphaneler çocukların okuma alışkanlığını oluşturur.

 

Gülücük İçin + 1 ekip lideri Harun Kaplan, çocuklar için etkinliklerin devam edeceğini,el ele dayanışma içinde “çocuklar için gülücük için” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.