Guilin Dağları’dan evinize

YAŞAM 10.06.2021 - 09:17, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 155+ kez okundu.
 

Guilin Dağları’dan evinize

Guilin Dağları’nın ay ışığından Provence’ın güneş ışığına bir yolculuğa hazır olun... 1976'dan beri bilinmeyeni keşfeden L’Occitane, yeni mucizelerin peşinde olmayı sürdürüyor. Özünü Çin’in Guilin Dağları’nda yetişen Osmanthus bitkisinden alan yeni koleksiyon, bir tür bitki hazinelerine yolculuk gibi.   Kültürel olarak da ikonik olan Osmanthus çiçeği, Guilin Dağları’nın kalbinden L’Occitane parfüm koleksiyonuna dahil olarak, doğayla iç içe ama çok tutkulu bir kadını hayal ediyor.   Parfüm dünyasının ikonu olmaya aday  Sonbaharda çiçek açan ve diğer birçok bitkinin çiçek açmayı bıraktığı bir zamanda güzel kokusunu yayan Osmanthus çiçeği, L'Occitane’ın efsaneleşmeye aday parfümünde hassasiyet, sıcaklık, çekicilik, tatlılık ve tazelik yayıyor.  Parfüm gurularına göre birkaç damla Osmanthus, iyimserlik ve pozitif etkilerle dolu bir gün anlamına geliyor.  Çin'de yetişen Osmanthus Çiçeği Orpur®*  Kayısı, acı portakal ve armut notaları ile  açılan koku, kısa sürede yerini tamamen çiçeksi bir kokuya  bırarakıyor..  Orta notalarında, Çin’in Guilin dağlarından toplanan  Osmanthus Çiçeği (Orpur®*), mutlak, canlı ve hoş bir izlenim için sarıboya çalısı ve sıcak Havuç Tohumu (Orpur®*) parfüme hayat veriyor. Kapanışı ise sedir ağacı, sandal ağacının temel notaları canlı, sarmalayıcı bir iz bırakır.   Parfüm Notaları Üst Notalar: Acı Portakal, Kayısı, Armut Kalp Notalar: Osmanthus, Havuç Tohumu, Sarıboya çalısı Alt Notalar: Sedir Ağacı, Sandal Ağacı     Osmanthus Eau de Toilette 75 ml   580 TL Osmanthus Shower Gel 250 ml  165 TL Osmanthus Body Lotion 250 ml 265 TL Osmanthus Hand Cream 30 ml  90 TL  Osmanthus Soap 50 gr 55 TL Osmanthus EDT Roll on 10 ml  200 TL Osmanthus Eau de Toilette 30 ml  325 TL    *Orpur; en iyi kokular için en  kaliteli içerik anlamına gelir. Fransa’da parfüm üreticileri tarafından Saf Altın deyimiyle adlandırılır. Orpur koleksiyonundaki içerikler, parfümcülerin sevilen ve lüks kategorisindeki parfümleri tasarlayabilmeleri için  değerli metaller gibi aranan, parfümün doğal ham maddeleridir. Bu benzersiz etiket sadece Givaudan Parfüm Evi’nin paletinde yer alan , en kaliteli doğal ham maddelere verilir. Sorumlu bir şekilde tedarik edilen ve özünde sürdürülebilirlik olan bu içerik yelpazesi, koku alma sonuçlarını artırmak için  parfümcüler tarafından özellikle seçilir. Orpur etiketli içeriklerin bulunduğu parfümler, taze ve heyecan verici koku duyumları deneyimlerine olanak verir.  

Guilin Dağları’nın ay ışığından Provence’ın güneş ışığına bir yolculuğa hazır olun...

1976'dan beri bilinmeyeni keşfeden L’Occitane, yeni mucizelerin peşinde olmayı sürdürüyor. Özünü Çin’in Guilin Dağları’nda yetişen Osmanthus bitkisinden alan yeni koleksiyon, bir tür bitki hazinelerine yolculuk gibi.  

Kültürel olarak da ikonik olan Osmanthus çiçeği, Guilin Dağları’nın kalbinden L’Occitane parfüm koleksiyonuna dahil olarak, doğayla iç içe ama çok tutkulu bir kadını hayal ediyor.  

Parfüm dünyasının ikonu olmaya aday
 
Sonbaharda çiçek açan ve diğer birçok bitkinin çiçek açmayı bıraktığı bir zamanda güzel kokusunu yayan Osmanthus çiçeği, L'Occitane’ın efsaneleşmeye aday parfümünde hassasiyet, sıcaklık, çekicilik, tatlılık ve tazelik yayıyor. 

Parfüm gurularına göre birkaç damla Osmanthus, iyimserlik ve pozitif etkilerle dolu bir gün anlamına geliyor. 

Çin'de yetişen Osmanthus Çiçeği Orpur®*
 
Kayısı, acı portakal ve armut notaları ile  açılan koku, kısa sürede yerini tamamen çiçeksi bir kokuya  bırarakıyor.. 

Orta notalarında, Çin’in Guilin dağlarından toplanan  Osmanthus Çiçeği (Orpur®*), mutlak, canlı ve hoş bir izlenim için sarıboya çalısı ve sıcak Havuç Tohumu (Orpur®*) parfüme hayat veriyor. Kapanışı ise sedir ağacı, sandal ağacının temel notaları canlı, sarmalayıcı bir iz bırakır.

 

Parfüm Notaları

Üst Notalar: Acı Portakal, Kayısı, Armut

Kalp Notalar: Osmanthus, Havuç Tohumu, Sarıboya çalısı

Alt Notalar: Sedir Ağacı, Sandal Ağacı  

 

Osmanthus Eau de Toilette 75 ml   580 TL

Osmanthus Shower Gel 250 ml  165 TL

Osmanthus Body Lotion 250 ml 265 TL

Osmanthus Hand Cream 30 ml  90 TL 

Osmanthus Soap 50 gr 55 TL

Osmanthus EDT Roll on 10 ml  200 TL

Osmanthus Eau de Toilette 30 ml  325 TL

 

 *Orpur; en iyi kokular için en  kaliteli içerik anlamına gelir. Fransa’da parfüm üreticileri tarafından Saf Altın deyimiyle adlandırılır. Orpur koleksiyonundaki içerikler, parfümcülerin sevilen ve lüks kategorisindeki parfümleri tasarlayabilmeleri için  değerli metaller gibi aranan, parfümün doğal ham maddeleridir. Bu benzersiz etiket sadece Givaudan Parfüm Evi’nin paletinde yer alan , en kaliteli doğal ham maddelere verilir. Sorumlu bir şekilde tedarik edilen ve özünde sürdürülebilirlik olan bu içerik yelpazesi, koku alma sonuçlarını artırmak için  parfümcüler tarafından özellikle seçilir. Orpur etiketli içeriklerin bulunduğu parfümler, taze ve heyecan verici koku duyumları deneyimlerine olanak verir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.