akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Göktürk BOYVADAOĞLU Zeydan Karaları ziyaret etti

SİYASET 17.01.2021 - 15:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1551+ kez okundu.
 

Göktürk BOYVADAOĞLU Zeydan Karaları ziyaret etti

‘Millet İttifakı’ içinde yer alan  İYİ Parti Adana İl Başkanı ve İlçe Başkanları, Adana Büyükşehir belediye başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek İlçelerin sorunlarını dile getirdi.  İYİ Parti Adana İl Başkanı  Göktürk BOYVADAOĞLU ziyaretten sonra açıklama yapan, Başkan Boyvadaoğlu, Adana'da İyi parti olarak üye sayımızda ciddi bir artış var. Bu artışta katkıları bulunan ilçe başkanlarımızla birlikte Zeydan Karalar'a ziyarette bulunarak, ilçelerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi ilettik. Misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz, dedi     Linke tıklayarak üye olabilirsiniz...

‘Millet İttifakı’ içinde yer alan  İYİ Parti Adana İl Başkanı ve İlçe Başkanları, Adana Büyükşehir belediye başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek İlçelerin sorunlarını dile getirdi.

 İYİ Parti Adana İl Başkanı  Göktürk BOYVADAOĞLU ziyaretten sonra açıklama yapan, Başkan Boyvadaoğlu, Adana'da İyi parti olarak üye sayımızda ciddi bir artış var. Bu artışta katkıları bulunan ilçe başkanlarımızla birlikte Zeydan Karalar'a ziyarette bulunarak, ilçelerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi ilettik. Misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz, dedi

 

 

Linke tıklayarak üye olabilirsiniz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.