Göktürk Boyvadaoğlu;Siyasetin nabzı en iyi halkın arasında tutulur

SİYASET 23.01.2022 - 09:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1787+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu;Siyasetin nabzı en iyi halkın arasında tutulur

İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Fevzipaşa mahallesine gitti ve çat-kapı ziyarette bulundu. Karşılarında İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nu gören vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Hem siyasetin nabzını tuttu,hem tavla oynadı, bir masada oturup çay içip sohbet etti.

Hafta sonunu ailesi ile birlikte dinlenmek yerine, Halkın arasına karışmayı tercih eden, İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu vatandaşlarla sohbet ederek tavla oynadı. Vatandaşların yogun ilgi gösterdiği tavla müsabakasında Başkan ustalığını gösterdi. Siyasetin nabzı en iyi halkın arasında tutulur diyen Başkan Boyvadaoğlu ; Her an seçim olacakmış gibi hazırlıklarımıza tüm teşkilatlarımızla birlikte devam ediyoruz. Genel seçimlere hazırlanıp Partimizi  Adana'da birinci Parti yapmak, onun için hazırlıklı olamak zorundayız Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e verdiğimiz sözü tutmak için Adana sokaklarında pabuç eskitmeye bundan sonrada devam edecegiz, bu amaçla Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek için, Fevzipaşa mah. Mahalle sorumlumuz Hayrettin GIDIK'ın  işlettiği Zeytinli kahvehanesine giderek, mahalle sakinlerinden Osman KIDIK'la tavla oynayıp kahvehanede oturan vatandaşlarla sohbet ettik.  Bundan sonrada zaman zaman,hafta sonları siyaset okulu gibi olan her siyasi görüşten insanların oluşturduğu bir mozaik olan, kahvehanelere giderek halkın içerise karışmaya devam edeceğim diyerek sözlerini noktaladı. Boyvadaoğlu'nun çat-kapı ziyaretinden memnun kalan mahalle sakinlerinden osman Gıdık, "Boyvadaoğlu'nun Ani ziyareti bizi hem mutlu etti hem şaşırttı" derken, Kahvahanede bulunanlar, "Siyasetçilerin çat-kapı ziyareti hoşumuza gidiyor. Boyvadaoğlu sempatik tavırlarıyla beğenimizi aldı" dedi.    
İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Fevzipaşa mahallesine gitti ve çat-kapı ziyarette bulundu. Karşılarında İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nu gören vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Hem siyasetin nabzını tuttu,hem tavla oynadı, bir masada oturup çay içip sohbet etti.

Hafta sonunu ailesi ile birlikte dinlenmek yerine, Halkın arasına karışmayı tercih eden, İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu vatandaşlarla sohbet ederek tavla oynadı.

Vatandaşların yogun ilgi gösterdiği tavla müsabakasında Başkan ustalığını gösterdi.

Siyasetin nabzı en iyi halkın arasında tutulur diyen Başkan Boyvadaoğlu ; Her an seçim olacakmış gibi hazırlıklarımıza tüm teşkilatlarımızla birlikte devam ediyoruz. Genel seçimlere hazırlanıp Partimizi  Adana'da birinci Parti yapmak, onun için hazırlıklı olamak zorundayız Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e verdiğimiz sözü tutmak için Adana sokaklarında pabuç eskitmeye bundan sonrada devam edecegiz, bu amaçla Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek için, Fevzipaşa mah. Mahalle sorumlumuz Hayrettin GIDIK'ın  işlettiği Zeytinli kahvehanesine giderek, mahalle sakinlerinden Osman KIDIK'la tavla oynayıp kahvehanede oturan vatandaşlarla sohbet ettik. 

Bundan sonrada zaman zaman,hafta sonları siyaset okulu gibi olan her siyasi görüşten insanların oluşturduğu bir mozaik olan, kahvehanelere giderek halkın içerise karışmaya devam edeceğim diyerek sözlerini noktaladı.

Boyvadaoğlu'nun çat-kapı ziyaretinden memnun kalan mahalle sakinlerinden osman Gıdık, "Boyvadaoğlu'nun Ani ziyareti bizi hem mutlu etti hem şaşırttı" derken, Kahvahanede bulunanlar, "Siyasetçilerin çat-kapı ziyareti hoşumuza gidiyor. Boyvadaoğlu sempatik tavırlarıyla beğenimizi aldı" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.