akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Göktürk Boyvadaoğlu saha çalışmalarını hızlandırdı.

SİYASET 15.08.2022 - 07:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1128+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu saha çalışmalarını hızlandırdı.

İyi Parti AdanaTeşkilatları,saha çalışmalarını hızlandırdı.Teşkilatlar hemen hergün her ilçede her geçen gün partinin üye sayısını arttırıyor.

İyi Parti Adana İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve yönetimi Çukurova  ilçesinde saha çalışması yaparak vatandaşların İyi partiye üyelik işlemelerini gerçekleştirdiler.   "Bize gelemeyene biz gideriz" anlayışı ile çalıştıklarını anlatan  Göktürk Boyvadaoğlu Güzelyalı Sosyete pazarında Çukurova İlçe Başkanımız Sn. Mustafa İlker Akça ile birlikte  vatandaşlarımızla ve pazar esnafımızla sohbet edip Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER'in selamını ilettik. Stand çalışmamızda İYİ Ailemize yeni üyeler kazandırdık. İYİ'lerin iktidarına Az kaldı ,İl ve İlçe Teşkilatlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. dedi   Başkan Boyvadaoğlu’na Çukurova İlçesi saha çalışmalarında  İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça İl İlçe yöneticileri ve çok sayıda partili  eşlik etti.  
İyi Parti AdanaTeşkilatları,saha çalışmalarını hızlandırdı.Teşkilatlar hemen hergün her ilçede her geçen gün partinin üye sayısını arttırıyor.

İyi Parti Adana İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve yönetimi Çukurova  ilçesinde saha çalışması yaparak vatandaşların İyi partiye üyelik işlemelerini gerçekleştirdiler.

 

"Bize gelemeyene biz gideriz" anlayışı ile çalıştıklarını anlatan  Göktürk Boyvadaoğlu Güzelyalı Sosyete pazarında Çukurova İlçe Başkanımız Sn. Mustafa İlker Akça ile birlikte  vatandaşlarımızla ve pazar esnafımızla sohbet edip Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER'in selamını ilettik. Stand çalışmamızda İYİ Ailemize yeni üyeler kazandırdık. İYİ'lerin iktidarına Az kaldı ,İl ve İlçe Teşkilatlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. dedi

 

Başkan Boyvadaoğlu’na Çukurova İlçesi saha çalışmalarında  İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça İl İlçe yöneticileri ve çok sayıda partili  eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.