Göktürk Boyvadaoğlu'ndan Polis haftası açıklaması.

SİYASET 09.04.2022 - 07:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1616+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu'ndan Polis haftası açıklaması.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu;Milletin güvenliği bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayan Türk polisine sevgi, saygı ve minnet duygularımı sunuyorum.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle açıklama yapan Başkan Göktürk Boyvadaoğlu; kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar güvenli bir yaşam için, düzenin bozulmaması, huzurun sağlanması adına hiçbir görevden kaçınmayan Gücünü kanunlardan, desteğini halktan alan polisimizin yanında ve destekçisiyiz. Polis Haftası kapsamında Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü Ahmet YARLIGAÇ'ı ziyaret ederek Polisler haftasını kutlayan Başkan Boyvadaoğlu ; Ülke güvenliğini sağlamak için çabalayan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası’nı kutlarken,Gecesini gündüzüne katıp görevini layıkıyla ve kahramanca yerine getiren tüm polislerimize teşekkür ediyor, şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Polis ailelerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.  
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu;Milletin güvenliği bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayan Türk polisine sevgi, saygı ve minnet duygularımı sunuyorum.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle açıklama yapan Başkan Göktürk Boyvadaoğlu; kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar güvenli bir yaşam için, düzenin bozulmaması, huzurun sağlanması adına hiçbir görevden kaçınmayan Gücünü kanunlardan, desteğini halktan alan polisimizin yanında ve destekçisiyiz.

Polis Haftası kapsamında Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü Ahmet YARLIGAÇ'ı ziyaret ederek Polisler haftasını kutlayan Başkan Boyvadaoğlu ; Ülke güvenliğini sağlamak için çabalayan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası’nı kutlarken,Gecesini gündüzüne katıp görevini layıkıyla ve kahramanca yerine getiren tüm polislerimize teşekkür ediyor, şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Polis ailelerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.