Göktürk Boyvadaoğlu kutlama mesajı yayımladı.

GÜNDEM 01.05.2021 - 10:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1098+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu kutlama mesajı yayımladı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İşçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan; birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü 1 Mayıs, Kutlu olsun. Emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Emek en yüce değerdir diyen Başkan Boyvadaoğlu, yaptığı açıklamada; “Sağlık emekçilerimizin kahramanlığı ile girdiğimiz 1 Mayıs’a Tüm ülke olarak salgınla mücadele ederken, Magdur olan işçi ve emekçilerin haklarının verilmesini ve yaşanan mağduriyetlerin giderilmesini bekliyoruz. Pandemiden olumsuz etkilenen Bütün sektörlere destek verilmesini ,pandeminin biran önce sona ermesini ve çalışanlarımızın işine ve ekmeğine kavuşmasını diliyoruz.”  Pandeminin sona erdiği , çok daha güzel, huzurlu ve neşeli günlerde buluşmak dileği ile “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü kutluyor; her bir işçi kardeşime sağlıklı ve huzurlu bir çalışma ortamı temenni ediyorum  diye konuştu.
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İşçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan; birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele
günü 1 Mayıs, Kutlu olsun.

Emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyorum.

Emek en yüce değerdir diyen Başkan Boyvadaoğlu, yaptığı açıklamada; “Sağlık emekçilerimizin kahramanlığı ile girdiğimiz 1 Mayıs’a Tüm ülke olarak salgınla mücadele ederken, Magdur olan işçi ve emekçilerin haklarının verilmesini ve yaşanan mağduriyetlerin giderilmesini bekliyoruz. Pandemiden olumsuz etkilenen Bütün sektörlere destek verilmesini ,pandeminin biran önce sona ermesini ve çalışanlarımızın işine ve ekmeğine kavuşmasını diliyoruz.”

 Pandeminin sona erdiği , çok daha güzel, huzurlu ve neşeli günlerde buluşmak dileği ile “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü kutluyor; her bir işçi kardeşime sağlıklı ve huzurlu bir çalışma ortamı temenni ediyorum  diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.