akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Göktürk BOYVADAOĞLU İstişarelerimiz devam edecek

SİYASET 14.01.2021 - 22:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1297+ kez okundu.
 

Göktürk BOYVADAOĞLU İstişarelerimiz devam edecek

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları Toplantısının devamını gerçekleştirerek gündeme dair önemli maddeleri görüştüklerini söyledi. Yapılan toplantıların son gününde bir açıklama yaparak, İlçe Başkanları ve meclis üyelerinin tamamıyla yüzyüze gerçekleşen toplantıların çok verimli geçtiğini söyleyen başkan Boyvadaoğlu; Adana'nın bütün ilçe başkan ve meclis üyeleriyle görüşme yaparak sorunları dinleyerek notlarımızı aldık. En kısa zamanda İl Başkan yardımcılarımla çözüm üretmeye çalışacağız. Yapılan toplantıların sonunda, İlçe başkanlarımız ve meclis üyelerimiz enerjilerini daha fazla harcayarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapma sözü verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.   2021 Yılının ilk Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları Toplantısının devamına, Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Nusret SAÇLI, Ceyhan İlçe Başkanı, Sedat AKKUŞ, İmamoğlu Belediye Meclis Üyesi, Veli GÖK, ve Ramazan BARGÖZ, İmamoğlu İlçe Başkanı Fatih KARA, Saimbeyli Belediye Meclis Üyesi Arif YAĞBASAN ve Saimbeyli İlçe Başkanı Hüdaverdi AKÇAL katıldı. "Aşağıdaki link'e tıklayarak üye olabilirsiniz"

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları Toplantısının devamını gerçekleştirerek gündeme dair önemli maddeleri görüştüklerini söyledi.

Yapılan toplantıların son gününde bir açıklama yaparak, İlçe Başkanları ve meclis üyelerinin tamamıyla yüzyüze gerçekleşen toplantıların çok verimli geçtiğini söyleyen başkan Boyvadaoğlu;

Adana'nın bütün ilçe başkan ve meclis üyeleriyle görüşme yaparak sorunları dinleyerek notlarımızı aldık. En kısa zamanda İl Başkan yardımcılarımla çözüm üretmeye çalışacağız. Yapılan toplantıların sonunda, İlçe başkanlarımız ve meclis üyelerimiz enerjilerini daha fazla harcayarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapma sözü verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

 

2021 Yılının ilk Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları Toplantısının devamına, Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Nusret SAÇLI, Ceyhan İlçe Başkanı, Sedat AKKUŞ, İmamoğlu Belediye Meclis Üyesi, Veli GÖK, ve Ramazan BARGÖZ, İmamoğlu İlçe Başkanı Fatih KARA, Saimbeyli Belediye Meclis Üyesi Arif YAĞBASAN ve Saimbeyli İlçe Başkanı Hüdaverdi AKÇAL katıldı.

"Aşağıdaki link'e tıklayarak üye olabilirsiniz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.