akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Göktürk BOYVADAOĞLU, EYT tartışmaları devam ediyor

GÜNDEM 23.01.2021 - 12:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2324+ kez okundu.
 

Göktürk BOYVADAOĞLU, EYT tartışmaları devam ediyor

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Türkiye'de gündemde olan EYT’lilerin sorunları bir kez daha gündeme getirerek konuya yeniden dikkat çekti.

Başkan Boyvadaoğlu yaptıgı açıklamada, Partimiz için en önemli konuların başında, Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunları ve talepleri gelmektedir. (EYTSYDD) Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur ALTUNTAŞ, Bşk. Aykan UZ, Dernek Sekreteri  M.Cengiz YILDIZ, Yönetim kurulu Üyesi ibrahim KAHRAMAN, İl Başkanlığımıza nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.Yapılan ziyarette Seyhan Belediye Meclis Üyemiz Sn. Zeynep ERCİYES ve İl Yöneticimiz  Emine KARAMUSAOĞLU’ nunda bulunduğu sohbetimizde İYİ Parti olarak EYT lilerimizin haklarının savunucusu olduğumuzu kendilerine bildirdik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Ziyarete gelen heyet adına açıklamada bulunan Altunbaş; Sorunlarımızı yakından takip eden  ve Twitter hesabından “EYT’lilerin mağduriyetine biz son vereceğiz” mesajı paylaşan Akşener,'in “Haklı mücadelelerini eziyete dönüştürdüğünüz, Yıllarca primlerini ödeyerek devletine karşı sorumluluğunu yerine getirmelerine rağmen; Kazanılmış haklarından mahrum bıraktığınız EYT’lilerin mağduriyetine biz son vereceğiz” ifadelerini kullandığı Twitter hesabından yaptığı açıklamayı memnuniyetle karşıladıklarını açıkladılar.  
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Türkiye'de gündemde olan EYT’lilerin sorunları bir kez daha gündeme getirerek konuya yeniden dikkat çekti.
Başkan Boyvadaoğlu yaptıgı açıklamada, Partimiz için en önemli konuların başında, Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunları ve talepleri gelmektedir.

(EYTSYDD) Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur ALTUNTAŞ, Bşk. Aykan UZ, Dernek Sekreteri  M.Cengiz YILDIZ, Yönetim kurulu Üyesi ibrahim KAHRAMAN, İl Başkanlığımıza nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.Yapılan ziyarette Seyhan Belediye Meclis Üyemiz Sn. Zeynep ERCİYES ve İl Yöneticimiz  Emine KARAMUSAOĞLU’ nunda bulunduğu sohbetimizde İYİ Parti olarak EYT lilerimizin haklarının savunucusu olduğumuzu kendilerine bildirdik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

Ziyarete gelen heyet adına açıklamada bulunan Altunbaş;

Sorunlarımızı yakından takip eden  ve Twitter hesabından “EYT’lilerin mağduriyetine biz son vereceğiz” mesajı paylaşan Akşener,'in “Haklı mücadelelerini eziyete dönüştürdüğünüz, Yıllarca primlerini ödeyerek devletine karşı sorumluluğunu yerine getirmelerine rağmen; Kazanılmış haklarından mahrum bıraktığınız EYT’lilerin mağduriyetine biz son vereceğiz” ifadelerini kullandığı Twitter hesabından yaptığı açıklamayı memnuniyetle karşıladıklarını açıkladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.