Göktürk Boyvadaoğlu Engelliler Haftası’nı Kutladı.

SİYASET 03.12.2021 - 08:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2333+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu Engelliler Haftası’nı Kutladı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu , ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Boyvadaoğlu;“Nüfusun yaklaşık yüzde 15’inin engelli olduğu bir dünyada Engelliler Günü bir güne sığmayacak derecede önemlidir” ifadesini kullandı. Toplumsal bilinç ve farkındalığın artırılması için ilan edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde mesaj yayınlayan Başkan Boyvadaoğlu mesajında,; Ülkemizde 7 milyonu aşkın engelli vatandaşımızın, çalışmak için iş istediğini belirtirken engellilerin kamuda en az 10 bin kişilik bir istihdam yaratılarak atama yapılmasını beklediklerini vurguladı. Sosyal devlet anlayışı ile engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek, onların da toplumun birer parçası olduğunu, toplum hayatından eşit ve üretken birer birey olmaları için herkesin görevi olduğunu unutmamalı, her bireyin birer engelli adayı olduğunu hatırlayarak, engelli vatandaşlarımıza karşı her zaman duyarlı olmalıyız. Engelli vatandaşlarımıza sadece bir hafta değil, tüm yaşamları boyunca sahip çıkmalıyız. Kendimizi onların yerine koyarak düşünmeli ve engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız.   Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir. İyi Parti olarak engellilere yönelik geliştirilen politikaların daha güçlü bir zemin kazanması için her zaman mücadele etmekteyiz. Özellikle şu hususu da vurgulamak isterim. Bu kardeşlerimiz, durum ve konumlarına göre, hiçbir engel tanımaksızın pek çok sanat dalında özveri ve gayretle çalışarak eserler vermektedirler. Ayrıca, yine birçok sportif faaliyetlerde bulunarak, bu alanlarda üstün başarılara imza attıklarını onur ve gururla görmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın “Engelliler Günü’nü” kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum.  
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu , ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Boyvadaoğlu;“Nüfusun yaklaşık yüzde 15’inin engelli olduğu bir dünyada Engelliler Günü bir güne sığmayacak derecede önemlidir” ifadesini kullandı.

Toplumsal bilinç ve farkındalığın artırılması için ilan edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde mesaj yayınlayan Başkan Boyvadaoğlu mesajında,; Ülkemizde 7 milyonu aşkın engelli vatandaşımızın, çalışmak için iş istediğini belirtirken engellilerin kamuda en az 10 bin kişilik bir istihdam yaratılarak atama yapılmasını beklediklerini vurguladı.

Sosyal devlet anlayışı ile engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek, onların da toplumun birer parçası olduğunu, toplum hayatından eşit ve üretken birer birey olmaları için herkesin görevi olduğunu unutmamalı, her bireyin birer engelli adayı olduğunu hatırlayarak, engelli vatandaşlarımıza karşı her zaman duyarlı olmalıyız. Engelli vatandaşlarımıza sadece bir hafta değil, tüm yaşamları boyunca sahip çıkmalıyız. Kendimizi onların yerine koyarak düşünmeli ve engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. 

 Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir.

İyi Parti olarak engellilere yönelik geliştirilen politikaların daha güçlü bir zemin kazanması için her zaman mücadele etmekteyiz. Özellikle şu hususu da vurgulamak isterim. Bu kardeşlerimiz, durum ve konumlarına göre, hiçbir engel tanımaksızın pek çok sanat dalında özveri ve gayretle çalışarak eserler vermektedirler. Ayrıca, yine birçok sportif faaliyetlerde bulunarak, bu alanlarda üstün başarılara imza attıklarını onur ve gururla görmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın “Engelliler Günü’nü” kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.