Göktürk Boyvadaoğlu ''Anneler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 08.05.2022 - 11:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1124+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu ''Anneler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ''Anneler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Boyvadaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: Değerli annelerimiz; uğurlarına ne yapsak haklarını ödeyemeyeceğimiz en kıymetli varlıklarımızdır. Hiçbir hediye anne sevgisinin üzerinde değildir. Bu yüzden annelerimizi sadece yılın bir gününde değil her zaman hatırlamalı ve değerini bilmeliyiz. Bu vesile ile başta şehit Anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in  Anneler Gününü kutluyorum, her günü mutlu sağlıklı ve sevinç dolu yaşamalarını temenni ediyorum.”
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ''Anneler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Boyvadaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: Değerli annelerimiz; uğurlarına ne yapsak haklarını ödeyemeyeceğimiz en kıymetli varlıklarımızdır.

Hiçbir hediye anne sevgisinin üzerinde değildir. Bu yüzden annelerimizi sadece yılın bir gününde değil her zaman hatırlamalı ve değerini bilmeliyiz.

Bu vesile ile başta şehit Anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in  Anneler Gününü kutluyorum, her günü mutlu sağlıklı ve sevinç dolu yaşamalarını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.