akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Göktürk Boyvadaoğlu; Adana'da birinci Partiyiz dedi

SİYASET 14.05.2022 - 21:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1145+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu; Adana'da birinci Partiyiz dedi

Anketlerin dikkat çeken partisine Kozanda toplu katılım gerçekleşti,

Türkiye’de siyasi tansiyon giderek artarken anket şirketlerinin açıkladığı rakamlara göre oylarındaki yükselişi ile İyi Parti dikkat çekiyor Siyaset gündemi ısındıkça yapılan araştırmalar halkın nabzını tutmaya çalışırken iyi Partinin yükselişi gözlerden kaçmıyor. İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’da Adana’da yaptıgı çalışmalarla dikkat çeken isimlerden birisi olarak değerlendiriliyor. Gerçek gündem ekonomi diyen Başkan Boyvadaoğlu Siyasi arenada artık yüzde 1 oyun bile artık çok büyük bir anlam ifade ettiği günümüzde Son dönemde yakaladığı çıkışla dikkat çeken partilerden biride Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti olarak gözlemleniyor,yaşanan ağır ekonomik krize getirecegimiz  çözüm ve önerilerimizi halkımıza açıklıyoruz,diyerek Yaptıgı açıklamalarla gündemi degerlendiren ve Parti çalışmalarını teşkilatlarıyla durmaksızın devam ettiren Boyvadaoğlu son olarak Kozan ilçesindeki toplu üye katılım törenine katılarak yapılan üyelerle partisini güçlendirdi. Yapılan Üye katılım töreninin ardından açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu; İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ömer GÜLTEKİN'in Kozan İlçemizde düzenlediği toplu üye katılım programına;Kozan İlçe Başkanımız Veysel SIRKINTI,Saimbeyli İlçe Başkanımız Hüdaverdi AKÇAL ve İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,dedi.
Anketlerin dikkat çeken partisine Kozanda toplu katılım gerçekleşti,

Türkiye’de siyasi tansiyon giderek artarken anket şirketlerinin açıkladığı rakamlara göre oylarındaki yükselişi ile İyi Parti dikkat çekiyor

Siyaset gündemi ısındıkça yapılan araştırmalar halkın nabzını tutmaya çalışırken iyi Partinin yükselişi gözlerden kaçmıyor.

İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’da Adana’da yaptıgı çalışmalarla dikkat çeken isimlerden birisi olarak değerlendiriliyor. Gerçek gündem ekonomi diyen Başkan Boyvadaoğlu Siyasi arenada artık yüzde 1 oyun bile artık çok büyük bir anlam ifade ettiği günümüzde Son dönemde yakaladığı çıkışla dikkat çeken partilerden biride Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti olarak gözlemleniyor,yaşanan ağır ekonomik krize getirecegimiz  çözüm ve önerilerimizi halkımıza açıklıyoruz,diyerek Yaptıgı açıklamalarla gündemi degerlendiren ve Parti çalışmalarını teşkilatlarıyla durmaksızın devam ettiren Boyvadaoğlu son olarak Kozan ilçesindeki toplu üye katılım törenine katılarak yapılan üyelerle partisini güçlendirdi. Yapılan Üye katılım töreninin ardından açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu;

İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ömer GÜLTEKİN'in Kozan İlçemizde düzenlediği toplu üye katılım programına;Kozan İlçe Başkanımız Veysel SIRKINTI,Saimbeyli İlçe Başkanımız Hüdaverdi AKÇAL ve İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.