Göktürk Boyvadaoğlu Adana'da Birinci parti olmak yolunda ilerliyoruz.

SİYASET 28.11.2021 - 19:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2099+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu Adana'da Birinci parti olmak yolunda ilerliyoruz.

Yüreğir de bulunan Akdeniz mahallesinde oturan İş insanı Ayhan Silindir eşi Gülhan Silindir evlerinde düzenledikleri kalabalık bir grupla yapılan toplantıyla İyi Parti saflarına katıldı

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu  Adana'da Birinci parti olacagız. Adana ve ilçelerinde yapılan İyi parti üye kayıtlarına Yüreğir'de  bir yenisi daha eklendi. Akdeniz mahallesinde oturan  İş insanı Ayhan Silindir, ve eşi Gülhan Sİlindir  kalabalık bir grupla yapılan toplantıyla İyi Parti saflarına katıldı. Yapılan katılım toplantısına kadınların çogunlukta olması gözlerden kaçmadı. Rozet takma töreninde konuşan Başkan Boyvadaoğlu Toplanan katılımcıların çoğunluğunun kadın  olması Parti genel Başkanımızın da kadın olması nedeniyle sevindirici ve o kadar da gurur verici. Hepsi biribirinden değerli olan yeni üyelerimiz Partimize katılarak bize güç vermişlerdir. Partimizi Adana'da birinci Parti yapmak için gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımızda bizlere destek vererek üye katılımı düzenleyen Ayhan Silindir Bey'e ve Pazar gününü feda ederek bizlere evininin kapılarını açan Gülhan Silindir, hanımefendiye sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedi. Ayhan Ve Güler Silindir çifti'de İyi parti saflarına uzun zamandan beri geçmek istediklerini Meral Akşener!i çok sevdiklerini söyleyerek İyi Parti Türkiye'nin kurtuluş umudu olmuştur,bizde İyi Parti saflarına geçerek Meral Akşener'in yanında yer almak istedik, diyerek  memnuniyetlerinin dile getirdiler. İyi parti İl başkan danışmanı Eyüp Acar'ın referansı ile yapılan toplantıya ,İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Güray Menzi, İyi Parti İl Başkan Danışmanı Maide Yılmaz,İyi Parti İl Basın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Levent Kaya,İyi Parti Yüreğir İlçe danışmanı Feti Ahmet Dogaç,İyi Parti Karataş meclis üyesi Yılmaz Öztürk de katıldı.
Yüreğir de bulunan Akdeniz mahallesinde oturan İş insanı Ayhan Silindir eşi Gülhan Silindir evlerinde düzenledikleri kalabalık bir grupla yapılan toplantıyla İyi Parti saflarına katıldı

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu  Adana'da Birinci parti olacagız.


Adana ve ilçelerinde yapılan İyi parti üye kayıtlarına Yüreğir'de  bir yenisi daha eklendi.


Akdeniz mahallesinde oturan  İş insanı Ayhan Silindir, ve eşi Gülhan Sİlindir  kalabalık bir grupla yapılan toplantıyla İyi Parti saflarına katıldı.


Yapılan katılım toplantısına kadınların çogunlukta olması gözlerden kaçmadı.


Rozet takma töreninde konuşan Başkan Boyvadaoğlu Toplanan katılımcıların çoğunluğunun kadın  olması Parti genel Başkanımızın da kadın olması nedeniyle sevindirici ve o kadar da gurur verici. Hepsi biribirinden değerli olan yeni üyelerimiz Partimize katılarak bize güç vermişlerdir.

Partimizi Adana'da birinci Parti yapmak için gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımızda bizlere destek vererek üye katılımı düzenleyen Ayhan Silindir Bey'e ve Pazar gününü feda ederek bizlere evininin kapılarını açan Gülhan Silindir, hanımefendiye sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedi.

Ayhan Ve Güler Silindir çifti'de İyi parti saflarına uzun zamandan beri geçmek istediklerini Meral Akşener!i çok sevdiklerini söyleyerek İyi Parti Türkiye'nin kurtuluş umudu olmuştur,bizde İyi Parti saflarına geçerek Meral Akşener'in yanında yer almak istedik, diyerek  memnuniyetlerinin dile getirdiler.

İyi parti İl başkan danışmanı Eyüp Acar'ın referansı ile yapılan toplantıya ,İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Güray Menzi, İyi Parti İl Başkan Danışmanı Maide Yılmaz,İyi Parti İl Basın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Levent Kaya,İyi Parti Yüreğir İlçe danışmanı Feti Ahmet Dogaç,İyi Parti Karataş meclis üyesi Yılmaz Öztürk de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.