GLORIA JEAN’S DÜNYASI KAHVE TUTKUNLARINI BEKLİYOR

YAŞAM 04.02.2022 - 10:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2574+ kez okundu.
 

GLORIA JEAN’S DÜNYASI KAHVE TUTKUNLARINI BEKLİYOR

Türkiye pazarına giren ilk gurme kahve markası olan dünyaca ünlü Gloria Jean’s Coffees, kahve tutkunlarını avantajlarla dolu Gloria Jean’s dünyasıyla tanıştırmaya devam ediyor. Gloria Jean’s Coffees, kaliteli kahve deneyiminden çok daha fazlasını denemek isteyen tüm kahve severleri Gloria Jean’s dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

KAHVE TUTKUNLARIIN ARADIĞI HERŞEY GLORIA JEAN’S DÜNYASINDA                                                                                                                              Tüm dünyada yaklaşık 50 ülkede 1200’den fazla şubesiyle hizmet veren ve Türkiye pazarına girdiği 1999 yılından bugüne ülkemizde de çok sevilen kahve devi Gloria Jean’s Coffees, baştan sona yenilenen konforlu alanların hakim olduğu tüm mağazaları, kahve trendlerini yakından takip ederek sunduğu yenilikler ve tüketicisiyle paylaştığı bir çok avantajla kahve tutkunlarını Gloria Jean’s dünyasıyla tanışmaya davet ediyor. Komşu Kart, 5+1 ve We Glorious Serve gibi ayrıcalıklı hizmetlerinin yanı sıra en popüler online satış platformlarındaki yaygın satış ağıyla da Gloria Jean’s’in muhteşem dünyası sınırlarını her geçen gün daha da genişletiyor.   Komşu Kart ayrıcalığı Gloria Jean’s dünyasında Bir ilke imza atarak başlattığı komşu kart uygulamasıyla şubelerine komşu olan şirket çalışanlarına kahve ikramıyla farkını ortaya koyan Gloria Jean’s, ilklerin markası olmaya devam ediyor. Her pazartesi Gloria Jean’s Coffees şubelerinin çevresinde yer alan işyeri veya şirketlerden biri seçilerek komşu kart teslim ediliyor ve ertesi gün Gloria Jean’s mağazasına gelen seçili işyeri veya şirket çalışanları orta boy sıcak veya soğuk kahve ikramıyla karşılanıyor.      6. kahveniz Gloria Jean’s Coffees’den İlklerin markası Gloria Jean’s Coffees ‘in başlattığı 5+1 uygulamasıyla kahve severlerin satın aldığı her beş kahveden sonraki ilk kahvesi Gloria Jean’s’ den ikram.  Kahve tutkunlarının App üzerinden indirerek katılım gösterebildiği kampanya, bugüne kadar 1 milyonun üzerinde kahve ikramı gerçekleştirerek tüketicilerini mutlu etmeye devam ediyor.    Gloria Jean’s Coffees dünyasında yenilikler katlanarak çoğalıyor Kaliteli kahveyi tüketicisiyle buluşturan Gloria Jean’s Coffees ürün yelpazesini geliştirdiği özgün konseptlerle sunmaya devam ediyor. Gloria Jean’s Coffees’in sevilen tüm lezzetleri ilk kez şişede satışa sunularak kahve lezzetini farklı formlarda arayan kahve severlere sunuluyor.  Kahvenin günümüzde sadece sosyalleşme aracı değil ihtiyaç olduğunu keşfeden Gloria Jean’s Coffees, zahmetsiz şekilde en iyi kahveye ulaşmanızı sağlıyor. Benzin istasyonları, mağazalar, Yemek Sepeti, Getir, Trendyol Market gibi en popüler online mecralarda da yer alan Gloria Jean’s Coffees tüketicinin bir tık uzağında konumlanıyor. Her yaştan kahve severin yakından takip ettiği Gloria Jean’s Coffees özellikle gençlerin favori markası olmaya da devam ediyor. Geliştirdiği We Glorious Serve sistemiyle de birçok noktada ulaşılabilir olan Gloria Jean’s Coffees, gerçek kahve lezzetini arayan herkesi Gloria Jean’s Coffees’in avantajlarla dolu dünyasına bekliyor. 
Türkiye pazarına giren ilk gurme kahve markası olan dünyaca ünlü Gloria Jean’s Coffees, kahve tutkunlarını avantajlarla dolu Gloria Jean’s dünyasıyla tanıştırmaya devam ediyor. Gloria Jean’s Coffees, kaliteli kahve deneyiminden çok daha fazlasını denemek isteyen tüm kahve severleri Gloria Jean’s dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

KAHVE TUTKUNLARIIN ARADIĞI HERŞEY GLORIA JEAN’S DÜNYASINDA

                                                                                                                            

Tüm dünyada yaklaşık 50 ülkede 1200’den fazla şubesiyle hizmet veren ve Türkiye pazarına girdiği 1999 yılından bugüne ülkemizde de çok sevilen kahve devi Gloria Jean’s Coffees, baştan sona yenilenen konforlu alanların hakim olduğu tüm mağazaları, kahve trendlerini yakından takip ederek sunduğu yenilikler ve tüketicisiyle paylaştığı bir çok avantajla kahve tutkunlarını Gloria Jean’s dünyasıyla tanışmaya davet ediyor. Komşu Kart, 5+1 ve We Glorious Serve gibi ayrıcalıklı hizmetlerinin yanı sıra en popüler online satış platformlarındaki yaygın satış ağıyla da Gloria Jean’s’in muhteşem dünyası sınırlarını her geçen gün daha da genişletiyor.

 

Komşu Kart ayrıcalığı Gloria Jean’s dünyasında

Bir ilke imza atarak başlattığı komşu kart uygulamasıyla şubelerine komşu olan şirket çalışanlarına kahve ikramıyla farkını ortaya koyan Gloria Jean’s, ilklerin markası olmaya devam ediyor. Her pazartesi Gloria Jean’s Coffees şubelerinin çevresinde yer alan işyeri veya şirketlerden biri seçilerek komşu kart teslim ediliyor ve ertesi gün Gloria Jean’s mağazasına gelen seçili işyeri veya şirket çalışanları orta boy sıcak veya soğuk kahve ikramıyla karşılanıyor.   

 

6. kahveniz Gloria Jean’s Coffees’den

İlklerin markası Gloria Jean’s Coffees ‘in başlattığı 5+1 uygulamasıyla kahve severlerin satın aldığı her beş kahveden sonraki ilk kahvesi Gloria Jean’s’ den ikram.  Kahve tutkunlarının App üzerinden indirerek katılım gösterebildiği kampanya, bugüne kadar 1 milyonun üzerinde kahve ikramı gerçekleştirerek tüketicilerini mutlu etmeye devam ediyor. 

 

Gloria Jean’s Coffees dünyasında yenilikler katlanarak çoğalıyor

Kaliteli kahveyi tüketicisiyle buluşturan Gloria Jean’s Coffees ürün yelpazesini geliştirdiği özgün konseptlerle sunmaya devam ediyor. Gloria Jean’s Coffees’in sevilen tüm lezzetleri ilk kez şişede satışa sunularak kahve lezzetini farklı formlarda arayan kahve severlere sunuluyor. 

Kahvenin günümüzde sadece sosyalleşme aracı değil ihtiyaç olduğunu keşfeden Gloria Jean’s Coffees, zahmetsiz şekilde en iyi kahveye ulaşmanızı sağlıyor. Benzin istasyonları, mağazalar, Yemek Sepeti, Getir, Trendyol Market gibi en popüler online mecralarda da yer alan Gloria Jean’s Coffees tüketicinin bir tık uzağında konumlanıyor. Her yaştan kahve severin yakından takip ettiği Gloria Jean’s Coffees özellikle gençlerin favori markası olmaya da devam ediyor. Geliştirdiği We Glorious Serve sistemiyle de birçok noktada ulaşılabilir olan Gloria Jean’s Coffees, gerçek kahve lezzetini arayan herkesi Gloria Jean’s Coffees’in avantajlarla dolu dünyasına bekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.