Globelink Ünimar, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın sponsoru oldu!

SPOR 30.05.2022 - 12:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1366+ kez okundu.
 

Globelink Ünimar, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın sponsoru oldu!

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve 2021-2022 sezonunda FIBA Europe Cup Şampiyonu olan Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın sponsoru oldu.   Ülkemizin köklü lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, spor dünyasına olan desteğini sürdürmeye devam ediyor. Daha önce motor sporları başta olmak üzere genç sporcuların yanında yer alan Globelink Ünimar, 2021-2022 sezonunda FIBA Europe Cup’ı kazanan Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın sponsoru oldu.   Müşterilerine yurt içi ve yurt dışı entegre lojistik çözümler sunan Globelink Ünimar, yeni sezonda da başarılarıyla adından söz ettirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın 2022-2023 sezonunda sponsorları arasında yer alacak.  

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve 2021-2022 sezonunda FIBA Europe Cup Şampiyonu olan Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın sponsoru oldu.

 

Ülkemizin köklü lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, spor dünyasına olan desteğini sürdürmeye devam ediyor. Daha önce motor sporları başta olmak üzere genç sporcuların yanında yer alan Globelink Ünimar, 2021-2022 sezonunda FIBA Europe Cup’ı kazanan Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın sponsoru oldu.

 

Müşterilerine yurt içi ve yurt dışı entegre lojistik çözümler sunan Globelink Ünimar, yeni sezonda da başarılarıyla adından söz ettirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın 2022-2023 sezonunda sponsorları arasında yer alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.