akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar

SPOR 01.02.2021 - 22:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1927+ kez okundu.
 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar

18 Yaş Kış Kupası Bölge Tenis Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Tenis Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan 18 Yaş Kış Kupası Tenis Müsabakaları Adana Atlı Spor Kulübü Spor Tesislerinde tamamlandı. Türkiye Tenis Federasyonu Adana İl Temsilcisi Feridun Açan “Turnuva boyunca bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Adana Atlı Spor Kulüp Başkanı ve Yönetim Kuruluna, Kulüp Müdürümüze, kulüp çalışanlarına ve hakemlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Çintimar; “İnşallah bu madalyalar günün birinde olimpiyat madalyası olur” Ödül törenine katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ödül töreni öncesi yaptığı konuşmasında, madalya alan ve alamayan bütün sporculara tebriklerini iletirken, “İnşallah bu madalyalar günün birinde olimpiyat madalyası olur” şeklinde konuştu. Müsabaka sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Adana Atlı Spor Kulübü Genel Sekreteri Tuncay Coşkun Gençlik ve Spor Şube Müdürü Caner Taymış, takdim etti.
18 Yaş Kış Kupası Bölge Tenis Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Tenis Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan 18 Yaş Kış Kupası Tenis Müsabakaları Adana Atlı Spor Kulübü Spor Tesislerinde tamamlandı.

Türkiye Tenis Federasyonu Adana İl Temsilcisi Feridun Açan “Turnuva boyunca bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Adana Atlı Spor Kulüp Başkanı ve Yönetim Kuruluna, Kulüp Müdürümüze, kulüp çalışanlarına ve hakemlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Çintimar; “İnşallah bu madalyalar günün birinde olimpiyat madalyası olur”

Ödül törenine katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ödül töreni öncesi yaptığı konuşmasında, madalya alan ve alamayan bütün sporculara tebriklerini iletirken, “İnşallah bu madalyalar günün birinde olimpiyat madalyası olur” şeklinde konuştu.

Müsabaka sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Adana Atlı Spor Kulübü Genel Sekreteri Tuncay Coşkun Gençlik ve Spor Şube Müdürü Caner Taymış, takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.