GENÇLER 19 MAYIS’TA GameX’E KOŞTU

TEKNOLOJİ 21.05.2022 - 06:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1610+ kez okundu.
 

GENÇLER 19 MAYIS’TA GameX’E KOŞTU

Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’nun en kapsamlı dijital oyun fuarı GameX 2022 başladı… Binlerce oyunsever uzun kuyruklar oluştu, kapıda izdiham yaşandı. Eğlence dolu etkinlikler 22 mayıs Pazar gününe kadar sürecek…

Dijital oyun dünyasının en yeni oyunları ve yüzbinleri peşinden sürükleyen fenomen oyuncuları, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2022’de sahne aldı.    Sabahın erken saatlerinden itibaren binlerce oyunseverin akın ettiği fuarın açılış gününde, en yeni dijital oyunlar ilk kez oyun tutkunlarıyla buluştu. Birçok eğlenceli etkinliğe ev sahipliği yapan fuar, 22 Mayıs Pazar gününe kadar sürecek. Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerin en kapsamlı dijital oyun fuarı olma özelliğini taşıyan ve oyun tutkunlarını bir kez daha buluşturan GameX, Rönesans Fuarcılık tarafından bu yıl 16’ncı kez düzenleniyor. GameX 2022’ye yerli ve yabancı dijital oyun firma ve markaları katılıyor. Muhteşem şovlar eşliğinde, PC ve konsol oyunları, eşsiz simülatör ve VR (Sanal Gerçeklik) deneyimleri, son teknoloji oyuncu ekipmanları, fenomen haline gelmiş Youtuber ve Streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ile hediye ürünler, seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da GameX 2022 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nın etkinlikleri arasında yer alıyor. 
Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’nun en kapsamlı dijital oyun fuarı GameX 2022 başladı… Binlerce oyunsever uzun kuyruklar oluştu, kapıda izdiham yaşandı. Eğlence dolu etkinlikler 22 mayıs Pazar gününe kadar sürecek…

Dijital oyun dünyasının en yeni oyunları ve yüzbinleri peşinden sürükleyen fenomen oyuncuları, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2022’de sahne aldı. 

 

Sabahın erken saatlerinden itibaren binlerce oyunseverin akın ettiği fuarın açılış gününde, en yeni dijital oyunlar ilk kez oyun tutkunlarıyla buluştu. Birçok eğlenceli etkinliğe ev sahipliği yapan fuar, 22 Mayıs Pazar gününe kadar sürecek.

Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerin en kapsamlı dijital oyun fuarı olma özelliğini taşıyan ve oyun tutkunlarını bir kez daha buluşturan GameX, Rönesans Fuarcılık tarafından bu yıl 16’ncı kez düzenleniyor. GameX 2022’ye yerli ve yabancı dijital oyun firma ve markaları katılıyor. Muhteşem şovlar eşliğinde, PC ve konsol oyunları, eşsiz simülatör ve VR (Sanal Gerçeklik) deneyimleri, son teknoloji oyuncu ekipmanları, fenomen haline gelmiş Youtuber ve Streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ile hediye ürünler, seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da GameX 2022 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nın etkinlikleri arasında yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.