Genç Lider GÜNDÜZ'den mülteci açıklaması

SİYASET 13.08.2021 - 14:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2579+ kez okundu.
 

Genç Lider GÜNDÜZ'den mülteci açıklaması

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı video açıklamada Ankara Altındağ'da Suriyelilere saldırı ile ilgili konuştu. 'Mülteci karşıtlığının temelinde Türkiye Türklerindir siyonist aldatmacası vardır! Bu saldırıyı teşvik edenlerden Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ'a nefret suçuna teşvik etmekten işlem yapılmalıdır.' dedi. Genç Lider GÜNDÜZ'ün sözleri özet olarak şunlardır: "Mülteci sığınmacı göçmen karşıtlığı sebep değil sonuçtur. 'Türkiye Türklerindir' siyonist aldatmacasının sonucudur! Resmi ideoloji yanlış ve sinsi temeller üzerinde inşa edildiği için bugün bu sorunları yaşıyoruz! Türkiye Türklerindir sözü Sabetayistler tarafından devlet politikası yapılmıştır! Bu şekilde Tarih yazan fetihlerle Dünyaya sevgi barış adalet götüren büyük Türk milleti bu zihniyetle küçük bir kara parçasına hapsedilmiş büyük potansiyelini kullanması engellenmiş ve tarihi bağlarla bağlı olduğu diğer Müslüman milletlerle bağı kesilmiştir! Bu zihniyet sığ düşünen ırkçı faşist bir toplum ortaya çıkarmıştır! Yabancı dedikleri mülteci dedikleri kendi dindaşları kendi soydaşları ve yüz yıl önce kendi devletinin tebaaları.  Bu zihniyet sağlıklı düşünmeyen siyasetçiler ortaya çıkarmıştır. Bu siyasetçiler de şuan toplumu olumsuz etkileyip mülteci karşıtlığı ile halkı kışkırtmaklar. Mülteciler mazlumlar mağdurlar üzerinden prim yapmak büyük bir zavallılıktır. Mültecilere saldıranlardan Kemal Kılıçdaroğlu Ümit Özdağ gibi faşistlere nefret suçu işlemekten halkı kin ve nefret ve ayrımcılığa teşvik etmekten işlem yapılmalıdır. Hergün Suriyelileri istemiyoruz göndereceğiz diyen Kılıçdaroğlu ve Özdağ saldırgan çapulcularla o masumlara aynı taşı atmışlardır iki durum birbirinden farklı değildir! Suriyeli birinin işlediği suç yüzünden tüm Suriyeliler suçlanamaz. Türk birinin işlediği suç yüzünden tüm Türkler suçlanamaz! Ferdi olaylar üzerinden provokasyon planlayanlara engin gönüllü milletimiz fırsat vermeyecektir. Daha önce Türklerden Suriyelileri vahşice katledenler oldu ne yazık ki. O zaman tüm Türkler suçlanmadı! Şuan bir Suriyeli gencin bir Türk genci öldürmesi ile neden tüm Suriyeliler suçlanıyor! Burda normal olmayan sinsi ve hazırlığı yapılmış altyapısı oluşturulmuş bir plan işlemektedir!"

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı video açıklamada Ankara Altındağ'da Suriyelilere saldırı ile ilgili konuştu. 'Mülteci karşıtlığının temelinde Türkiye Türklerindir siyonist aldatmacası vardır! Bu saldırıyı teşvik edenlerden Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ'a nefret suçuna teşvik etmekten işlem yapılmalıdır.' dedi.

Genç Lider GÜNDÜZ'ün sözleri özet olarak şunlardır: "Mülteci sığınmacı göçmen karşıtlığı sebep değil sonuçtur. 'Türkiye Türklerindir' siyonist aldatmacasının sonucudur! Resmi ideoloji yanlış ve sinsi temeller üzerinde inşa edildiği için bugün bu sorunları yaşıyoruz! Türkiye Türklerindir sözü Sabetayistler tarafından devlet politikası yapılmıştır! Bu şekilde Tarih yazan fetihlerle Dünyaya sevgi barış adalet götüren büyük Türk milleti bu zihniyetle küçük bir kara parçasına hapsedilmiş büyük potansiyelini kullanması engellenmiş ve tarihi bağlarla bağlı olduğu diğer Müslüman milletlerle bağı kesilmiştir! Bu zihniyet sığ düşünen ırkçı faşist bir toplum ortaya çıkarmıştır! Yabancı dedikleri mülteci dedikleri kendi dindaşları kendi soydaşları ve yüz yıl önce kendi devletinin tebaaları. 
Bu zihniyet sağlıklı düşünmeyen siyasetçiler ortaya çıkarmıştır. Bu siyasetçiler de şuan toplumu olumsuz etkileyip mülteci karşıtlığı ile halkı kışkırtmaklar. Mülteciler mazlumlar mağdurlar üzerinden prim yapmak büyük bir zavallılıktır. Mültecilere saldıranlardan Kemal Kılıçdaroğlu Ümit Özdağ gibi faşistlere nefret suçu işlemekten halkı kin ve nefret ve ayrımcılığa teşvik etmekten işlem yapılmalıdır. Hergün Suriyelileri istemiyoruz göndereceğiz diyen Kılıçdaroğlu ve Özdağ saldırgan çapulcularla o masumlara aynı taşı atmışlardır iki durum birbirinden farklı değildir!

Suriyeli birinin işlediği suç yüzünden tüm Suriyeliler suçlanamaz. Türk birinin işlediği suç yüzünden tüm Türkler suçlanamaz! Ferdi olaylar üzerinden provokasyon planlayanlara engin gönüllü milletimiz fırsat vermeyecektir. Daha önce Türklerden Suriyelileri vahşice katledenler oldu ne yazık ki. O zaman tüm Türkler suçlanmadı! Şuan bir Suriyeli gencin bir Türk genci öldürmesi ile neden tüm Suriyeliler suçlanıyor! Burda normal olmayan sinsi ve hazırlığı yapılmış altyapısı oluşturulmuş bir plan işlemektedir!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.