akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Geleceği bugünden yakala

TEKNOLOJİ 29.12.2020 - 08:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1538+ kez okundu.
 

Geleceği bugünden yakala

Yarını bugünden yakala “Hayatı Kaçırma”   Türkiye’nin ilk haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilenen özellikleri ve farklı ilgi alanlarına hitap eden zengin içeriği ile okuyucularına hayatı kaçırmadan yarını yakalama fırsatı sunuyor. Milliyet Dijital’in yenilenen mobil uygulamasının özellikleri ile kullanıcılar kendi seçtikleri kategori ve etiketler ile anında habere ulaşmayı keyifli ve kişiye özel bir şekilde deneyimleyebiliyor.    İçinde bulunduğumuz dijital çağda değişen yenilikçi iletişim teknolojileri  ve kullanıcı deneyimi de hızlı gelişim gösteriyor. Dünya’nın ve Türkiye’nin ekonomiden spora, kültür sanattan teknolojiye, magazinden moda ve gündeme dair içerikleriyle haber yaşam portalı Milliyet Dijital, web, mobil, iOS ve Android uygulamasında yeni tasarımı ve kişiselleştirilebilen özellikleriyle okuyucularına yarını bugünden yakalama seçeneği sunuyor.   Dijital platformlarda hayatımızın içinde olan #etiket özelliği Türkiye’de ilk defa Milliyet Dijital uygulamasında “Keşfet” menüsü altında gündeme ve ilgi alanına özel içeriklerde kullanıcılara anı yakalamayı, “Trend Topic” olmuş son dakika gelişmeleri takip edebilmelerini çok daha hızlı ve kolay hale getiriyor.   Mobil uygulamanın “Sana Özel” bölümü ile kişisel ilgiye göre konu başlıklarını belirleyerek, bu haberleri takip etmek kolaylaşıyor.     Dileyen okuyucular Milliyet Dijital uygulaması üzerinden seçtikleri haberleri “Listem” özelliği bölümüne ekleyerek, çevrimdışı olduklarında da okuyabiliyor böylece hiçbir haberi ve yaşama dair hiçbir detayı kaçırmıyorlar.   Yeni nesil içerik platformu Milliyet Dijital, yenilenen uygulaması, kişiselleştirilebilir özellikleri ve zengin içerik çeşitliliği ile hayatı, yarını kaçırmak istemeyen okuyucularına keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Yarını bugünden yakala

“Hayatı Kaçırma”

 

Türkiye’nin ilk haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilenen özellikleri ve farklı ilgi alanlarına hitap eden zengin içeriği ile okuyucularına hayatı kaçırmadan yarını yakalama fırsatı sunuyor. Milliyet Dijital’in yenilenen mobil uygulamasının özellikleri ile kullanıcılar kendi seçtikleri kategori ve etiketler ile anında habere ulaşmayı keyifli ve kişiye özel bir şekilde deneyimleyebiliyor. 

 

İçinde bulunduğumuz dijital çağda değişen yenilikçi iletişim teknolojileri  ve kullanıcı deneyimi de hızlı gelişim gösteriyor. Dünya’nın ve Türkiye’nin ekonomiden spora, kültür sanattan teknolojiye, magazinden moda ve gündeme dair içerikleriyle haber yaşam portalı Milliyet Dijital, web, mobil, iOS ve Android uygulamasında yeni tasarımı ve kişiselleştirilebilen özellikleriyle okuyucularına yarını bugünden yakalama seçeneği sunuyor.

 

Dijital platformlarda hayatımızın içinde olan #etiket özelliği Türkiye’de ilk defa Milliyet Dijital uygulamasında “Keşfet” menüsü altında gündeme ve ilgi alanına özel içeriklerde kullanıcılara anı yakalamayı, “Trend Topic” olmuş son dakika gelişmeleri takip edebilmelerini çok daha hızlı ve kolay hale getiriyor.

 

Mobil uygulamanın “Sana Özel” bölümü ile kişisel ilgiye göre konu başlıklarını belirleyerek, bu haberleri takip etmek kolaylaşıyor.  

 

Dileyen okuyucular Milliyet Dijital uygulaması üzerinden seçtikleri haberleri “Listem” özelliği bölümüne ekleyerek, çevrimdışı olduklarında da okuyabiliyor böylece hiçbir haberi ve yaşama dair hiçbir detayı kaçırmıyorlar.

 

Yeni nesil içerik platformu Milliyet Dijital, yenilenen uygulaması, kişiselleştirilebilir özellikleri ve zengin içerik çeşitliliği ile hayatı, yarını kaçırmak istemeyen okuyucularına keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.