akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

GALAKSİNİN KORUYUCUSU KENDİNİZ OLUN

EĞİTİM 13.12.2021 - 18:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2243+ kez okundu.
 

GALAKSİNİN KORUYUCUSU KENDİNİZ OLUN

GALAKSİNİN KORUYUCUSU KENDİNİZ OLUN Şehit İsmail Demir Ortaokulu, Avrupa Birliği Erasmus Programı Kapsamında “Galaksinin Koruyucusu Kendiniz Olun” Projesi ile Aralarında Dört Ülkenin Bulunduğu Projenin Ortaklarından Oldu. Space Discoverers”adlı e-twinning projesininde üyesi olan Adana’nın Seyhan İlçesi’nde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Şehit İsmail Demir Ortaokulu iki sene sürecek “Galaksinin Koruyucusu Kendiniz Olun” projesine katkı sağlamanın yanında öğrencilerine de yeni ufuklar açacak. “NORMAL'E DÖNMEYİN ÇÜNKÜ  COVID-19'DAN ÖNCEKİ SORUN 'NORMAL' İDİ. “Yenidünyanızı kurduysanız, komşu medeniyetleri arayın ve onlarla iletişim kurun.  Faaliyetlerinden öğrenin, onlarla işbirliği yapın ve iyi uygulamaları edinin.  Unutma!  Geleceğiniz sizin sorumluluğunuzda, 'yeni normal' bir hayat istiyorsanız harekete geçmelisiniz!" gibi katılımcılarına çağrıda bulunulan projede “Gelecekleri hakkında sorumlu düşünebilecek kadar büyümüş, ancak geleceklerini etkileyen kararlar alabilecekleri bir oyunda yer alacak kadar genç genç neslimiz için çağrımızdır.” denildi. ŞEHİT İSMAİL DEMİR ORTAOKULU  ULUSLARARASI PROJEYE İMZA ATTI Mevcut pandemi durumundan ve küresel sorumluluk ihtiyacından kaynaklanan ihtiyaçtan doğan projenin bireysel sorumluluk olmadan tamamlanamayacağı ve bu kuşağa takviye verilmesi gereken bir çalışma olduğu vurgulandı. Etkinlikler çerçevesinde, genç katılımcıların 'ideal' bir toplum oluşturmak için tüm becerilerini ve yetkinliklerini kullanabilecekleri bir rol oyunu olan popüler film "Galaksinin Koruyucuları"nın yeniden canlandırılacak. Öğretmenlerin yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası topluluk düzeyinde gençleri ve karar vericileri birbirine bağlayan, sürece eşlik eden ve katkıda bulunan yardımcılar olduğu aktarılan projenin ortakları arasında Seyhan Şehit İsmail Demir Ortaokulu ile birlikte Macaristan, İtalya, Portekiz ve İsveç bulunuyor.

GALAKSİNİN KORUYUCUSU KENDİNİZ OLUN

Şehit İsmail Demir Ortaokulu, Avrupa Birliği Erasmus Programı Kapsamında “Galaksinin Koruyucusu Kendiniz Olun” Projesi ile Aralarında Dört Ülkenin Bulunduğu Projenin Ortaklarından Oldu.

Space Discoverers”adlı e-twinning projesininde üyesi olan Adana’nın Seyhan İlçesi’nde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Şehit İsmail Demir Ortaokulu iki sene sürecek “Galaksinin Koruyucusu Kendiniz Olun” projesine katkı sağlamanın yanında öğrencilerine de yeni ufuklar açacak.

“NORMAL'E DÖNMEYİN ÇÜNKÜ 
COVID-19'DAN ÖNCEKİ SORUN 'NORMAL' İDİ.
“Yenidünyanızı kurduysanız, komşu medeniyetleri arayın ve onlarla iletişim kurun.  Faaliyetlerinden öğrenin, onlarla işbirliği yapın ve iyi uygulamaları edinin.  Unutma!  Geleceğiniz sizin sorumluluğunuzda, 'yeni normal' bir hayat istiyorsanız harekete geçmelisiniz!" gibi katılımcılarına çağrıda bulunulan projede “Gelecekleri hakkında sorumlu düşünebilecek kadar büyümüş, ancak geleceklerini etkileyen kararlar alabilecekleri bir oyunda yer alacak kadar genç genç neslimiz için çağrımızdır.” denildi.

ŞEHİT İSMAİL DEMİR ORTAOKULU 
ULUSLARARASI PROJEYE İMZA ATTI
Mevcut pandemi durumundan ve küresel sorumluluk ihtiyacından kaynaklanan ihtiyaçtan doğan projenin bireysel sorumluluk olmadan tamamlanamayacağı ve bu kuşağa takviye verilmesi gereken bir çalışma olduğu vurgulandı.

Etkinlikler çerçevesinde, genç katılımcıların 'ideal' bir toplum oluşturmak için tüm becerilerini ve yetkinliklerini kullanabilecekleri bir rol oyunu olan popüler film "Galaksinin Koruyucuları"nın yeniden canlandırılacak.

Öğretmenlerin yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası topluluk düzeyinde gençleri ve karar vericileri birbirine bağlayan, sürece eşlik eden ve katkıda bulunan yardımcılar olduğu aktarılan projenin ortakları arasında Seyhan Şehit İsmail Demir Ortaokulu ile birlikte Macaristan, İtalya, Portekiz ve İsveç bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.