akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

GAİN’DE SÜPRİZ KONUKLU YILBAŞI PARTİSİ

DİĞER 24.12.2020 - 10:06, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2462+ kez okundu.
 

GAİN’DE SÜPRİZ KONUKLU YILBAŞI PARTİSİ

“MÜCBİR YILBAŞI PARTİSİ” SADECE GAİN’DE!

Yılın en büyük partisi!   Hatıralarımızı bugünle buluşturacak Mücbir Yılbaşı’nda Bartu ve Melikşah, sürpriz konuklarıyla birlikte yeni yıla girecek.  Mart 2020’de başlayan ve sonrasında bolca sıra dışı anın yaşandığı, 100’den fazla yayında yüzbinlerce izleyicinin katıldığı bir Instagram yayınına dönüşen ‘Mücbir Sebepler’, kendine has üslubuyla Yılbaşı Özel Bölümü’ne imza atmaya hazırlanıyor. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın yapımcılığını üstlendiği MÜCBİR YILBAŞI, Mücbir Sebepler yayınları için de bir ilk olacak. “2020’nin ne hayrını gördük ki?” Mücbir Sebepler’in Mücbir Yılbaşı programı ilk kez sosyal medya hesabında değil, Türkiye’nin yeni nesil dijital platformu Gain’de takipçilerle ücretsiz olarak buluşacak. Programda, 2021 yılı yerine unutulmaz bir yıla geri sayım olacak.   İkili 2021 yılına girmekten vazgeçerek, 1991 yılı için geri sayım yapacak.  Ünlü isimlerin de konuk olacağı ‘MÜCBİR YILBAŞI’, 31 Aralık Perşembe akşamı 22.00’den itibaren Gain’de! 
“MÜCBİR YILBAŞI PARTİSİ” SADECE GAİN’DE!

Yılın en büyük partisi!

 

Hatıralarımızı bugünle buluşturacak Mücbir Yılbaşı’nda Bartu ve Melikşah, sürpriz konuklarıyla birlikte yeni yıla girecek. 

Mart 2020’de başlayan ve sonrasında bolca sıra dışı anın yaşandığı, 100’den fazla yayında yüzbinlerce izleyicinin katıldığı bir Instagram yayınına dönüşen ‘Mücbir Sebepler’, kendine has üslubuyla Yılbaşı Özel Bölümü’ne imza atmaya hazırlanıyor. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın yapımcılığını üstlendiği MÜCBİR YILBAŞI, Mücbir Sebepler yayınları için de bir ilk olacak.

“2020’nin ne hayrını gördük ki?”

Mücbir Sebepler’in Mücbir Yılbaşı programı ilk kez sosyal medya hesabında değil, Türkiye’nin yeni nesil dijital platformu Gain’de takipçilerle ücretsiz olarak buluşacak. Programda, 2021 yılı yerine unutulmaz bir yıla geri sayım olacak.   İkili 2021 yılına girmekten vazgeçerek, 1991 yılı için geri sayım yapacak

Ünlü isimlerin de konuk olacağı ‘MÜCBİR YILBAŞI’, 31 Aralık Perşembe akşamı 22.00’den itibaren Gain’de! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.