FURKAN ERYILMAZ, SEZONA İKİ BİRİNCİLİKLE BAŞLADI

SPOR 31.05.2022 - 22:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2137+ kez okundu.
 

FURKAN ERYILMAZ, SEZONA İKİ BİRİNCİLİKLE BAŞLADI

2022 yılında PizzaLazza ana sponsorluğunda Türkiye’de ve Avrupa’da şampiyonluk hedefleyen Furkan Eryılmaz, 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde İzmir Pınarbaşı Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleştirilen Türkiye Bitci Pist Şampiyonası Birinci Ayağında, Türkiye Şampiyonluğu hedeflediği 600 cc A ve TMF GP olmak üzere iki yarışta birincilik elde etti. Organizasyonda 28 Mayıs Cumartesi günü son teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turları koşuldu, 29 Mayıs Pazar günü ise ısınma antrenmanlarının ardından gruplar halinde yarışların startı verildi. Geçtiğimiz hafta BMU Avrupa SSP 600 A Şampiyonası’nın Sırbistan’da düzenlenen yarışından yurda ikincilik kupasıyla dönen Furkan Eryılmaz, ayağının tozuyla katıldığı Türkiye Şampiyonası Birinci Ayağında ilk olarak, 600 cc A kategorisinde birinciliğin sahibi oldu. Furkan Eryılmaz, aynı gün katıldığı ikinci yarış olan TMF GP‘de de 600 cc kategorisinde birinciliği kimseye kaptırmadı. 

2022 yılında PizzaLazza ana sponsorluğunda Türkiye’de ve Avrupa’da şampiyonluk hedefleyen Furkan Eryılmaz, 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde İzmir Pınarbaşı Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleştirilen Türkiye Bitci Pist Şampiyonası Birinci Ayağında, Türkiye Şampiyonluğu hedeflediği 600 cc A ve TMF GP olmak üzere iki yarışta birincilik elde etti.

Organizasyonda 28 Mayıs Cumartesi günü son teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turları koşuldu, 29 Mayıs Pazar günü ise ısınma antrenmanlarının ardından gruplar halinde yarışların startı verildi.

Geçtiğimiz hafta BMU Avrupa SSP 600 A Şampiyonası’nın Sırbistan’da düzenlenen yarışından yurda ikincilik kupasıyla dönen Furkan Eryılmaz, ayağının tozuyla katıldığı Türkiye Şampiyonası Birinci Ayağında ilk olarak, 600 cc A kategorisinde birinciliğin sahibi oldu. Furkan Eryılmaz, aynı gün katıldığı ikinci yarış olan TMF GP‘de de 600 cc kategorisinde birinciliği kimseye kaptırmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.