FURKAN ERYILMAZ SIRBİSTAN’DAN İKİ KUPAYLA DÖNDÜ

SPOR 24.05.2022 - 14:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1253+ kez okundu.
 

FURKAN ERYILMAZ SIRBİSTAN’DAN İKİ KUPAYLA DÖNDÜ

2022 sezonunda PizzaLazza desteğiyle Türkiye ve Avrupa pistlerinde şampiyonluk kovalayan milli motosiklet sporcusu Furkan Eryılmaz, BMU Avrupa SSP 600 A Şampiyonası kapsamında Sırbistan’da gerçekleştirilen yarışı ikinci sırada tamamladı. Kariyerinde 6 Türkiye Şampiyonluğu’nun yanı sıra Doğu Avrupa 600cc SBKS Şampiyonluğu bulunan Furkan Eryılmaz, yarışın Sırbistan şampiyonasına yönelik sıralamasında da üçüncülük elde ederek, yarışta iki kez podyuma çıkma başarısı gösterdi ve yarıştan iki kupayla döndü. Tekstil, sağlık, perakende ve hızlı servis restoranlar alanlarındaki yatırımlarıyla 70 binden fazla kişiye istihdam sağlayan Turgut Aydın Holding bünyesinde faaliyet gösteren yerli pizza markası PizzaLazza, milli motosiklet sporcusu Furkan Eryılmaz’a destek veriyor. Balkan Motosiklet Birliği (BMU) tarafından düzenlenen Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nı 2013 yılında şampiyon olarak noktalayan Furkan Eryılmaz, 2022 sezonunda da PizzaLazza desteğiyle bu şampiyonada yer alıyor. BMU Avrupa SSP 600 A Şampiyonası kapsamında, 21–22 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan’ın Navak pistinde gerçekleşen yarışa katılan Furkan Eryılmaz, yarışı ikinci sırada tamamladı.

2022 sezonunda PizzaLazza desteğiyle Türkiye ve Avrupa pistlerinde şampiyonluk kovalayan milli motosiklet sporcusu Furkan Eryılmaz, BMU Avrupa SSP 600 A Şampiyonası kapsamında Sırbistan’da gerçekleştirilen yarışı ikinci sırada tamamladı. Kariyerinde 6 Türkiye Şampiyonluğu’nun yanı sıra Doğu Avrupa 600cc SBKS Şampiyonluğu bulunan Furkan Eryılmaz, yarışın Sırbistan şampiyonasına yönelik sıralamasında da üçüncülük elde ederek, yarışta iki kez podyuma çıkma başarısı gösterdi ve yarıştan iki kupayla döndü.

Tekstil, sağlık, perakende ve hızlı servis restoranlar alanlarındaki yatırımlarıyla 70 binden fazla kişiye istihdam sağlayan Turgut Aydın Holding bünyesinde faaliyet gösteren yerli pizza markası PizzaLazza, milli motosiklet sporcusu Furkan Eryılmaz’a destek veriyor.

Balkan Motosiklet Birliği (BMU) tarafından düzenlenen Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nı 2013 yılında şampiyon olarak noktalayan Furkan Eryılmaz, 2022 sezonunda da PizzaLazza desteğiyle bu şampiyonada yer alıyor. BMU Avrupa SSP 600 A Şampiyonası kapsamında, 21–22 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan’ın Navak pistinde gerçekleşen yarışa katılan Furkan Eryılmaz, yarışı ikinci sırada tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.