akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Feti Ahmet Doğaç Yüreğir İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

SİYASET 09.11.2022 - 21:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1553+ kez okundu.
 

Feti Ahmet Doğaç Yüreğir İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkan Adayı Feti Ahmet Doğaç, "Partimizi iktidar yapmak için sizlerle beraber omuz omuza çalışacağıma söz veriyorum" diyerek, ilçe başkanlık adaylığını duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Genel İdare Kurulu toplantısında ülke genelinde kongre kararı açıklamasından sonra Adana’da  İYİ Parti Yüreğir Kurucular kurulu üyesi Feti Ahmet Doğaç'ta Yüreğir İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren aktif olarak çalışan, teşkilatlanma sürecinde özellikle Yüreğirlilerin siyasette olması için mücadele eden  ilçe Teşkilatı'nda yaptığı geniş katılımlı bir toplantıyla başkanlığa aday olduğunu duyurdu. "BEŞ YILDIR SAHALARDAYIM" İyi Parti kurulurken  Genel Başkan Meral Akşener'in 'Cesurlar Hareketi'nde, Arkadaşlarıyla kendisinin de 'varım' dediğini ifade eden Başkan Adayı Doğaç, "Saha çalışmalarında eksiklikleri görerek, ne istediğini bilen bir ekiple çalışıyoruz. Plan-program ve projelerimizle bu yola çıkma kararını aldık. Siyasette  çözüm odaklı, şeffaf bir yönetim anlayışıyla İlçemize talip olduk.  Beş yıldır gece-gündüz demeden sahada insanlara dokunmaya çalıştım. İlçe yönetiminin belirli kademelerinde görevler aldım. Şu anda İyi Parti Yüreğir ilçe Başkan Danışmanı olarak görevimi devam ettirmekteyim" şeklinde konuşarak iktidara yürüyen bir partinin Yüreğir  İlçe Başkan Adayı olmaktan onur duyduğunu söyledi. Genel Başkan Meral Akşener'i Başbakan yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkan Adayı Doğaç, "Partimizi iktidar yapmak için tüm Yüreğir halkıyla beraber omuz omuza çalışacağıma söz veriyorum" diyerek, ilçe başkanlık adaylığını duyurdu. Yüreğir  İlçe binasında yaptığı adaylık açıklamasına yüzlerce İYİ Partilinin katıldığı gözlemlenirken, Yüreğir halkı, yoğun ilgi göstererek Başkan adayı Doğaç'a desteklerini açıkladılar.
İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkan Adayı Feti Ahmet Doğaç, "Partimizi iktidar yapmak için sizlerle beraber omuz omuza çalışacağıma söz veriyorum" diyerek, ilçe başkanlık adaylığını duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Genel İdare Kurulu toplantısında ülke genelinde kongre kararı açıklamasından sonra Adana’da  İYİ Parti Yüreğir Kurucular kurulu üyesi Feti Ahmet Doğaç'ta Yüreğir İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren aktif olarak çalışan, teşkilatlanma sürecinde özellikle Yüreğirlilerin siyasette olması için mücadele eden  ilçe Teşkilatı'nda yaptığı geniş katılımlı bir toplantıyla başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

"BEŞ YILDIR SAHALARDAYIM"

İyi Parti kurulurken  Genel Başkan Meral Akşener'in 'Cesurlar Hareketi'nde, Arkadaşlarıyla kendisinin de 'varım' dediğini ifade eden Başkan Adayı Doğaç, "Saha çalışmalarında eksiklikleri görerek, ne istediğini bilen bir ekiple çalışıyoruz. Plan-program ve projelerimizle bu yola çıkma kararını aldık. Siyasette  çözüm odaklı, şeffaf bir yönetim anlayışıyla İlçemize talip olduk.

 Beş yıldır gece-gündüz demeden sahada insanlara dokunmaya çalıştım. İlçe yönetiminin belirli kademelerinde görevler aldım. Şu anda İyi Parti Yüreğir ilçe Başkan Danışmanı olarak görevimi devam ettirmekteyim" şeklinde konuşarak iktidara yürüyen bir partinin Yüreğir  İlçe Başkan Adayı olmaktan onur duyduğunu söyledi.

Genel Başkan Meral Akşener'i Başbakan yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkan Adayı Doğaç, "Partimizi iktidar yapmak için tüm Yüreğir halkıyla beraber omuz omuza çalışacağıma söz veriyorum" diyerek, ilçe başkanlık adaylığını duyurdu.

Yüreğir  İlçe binasında yaptığı adaylık açıklamasına yüzlerce İYİ Partilinin katıldığı gözlemlenirken, Yüreğir halkı, yoğun ilgi göstererek Başkan adayı Doğaç'a desteklerini açıkladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.