akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Feke Göksun Barajının içler acısı hali görüntülendi

GÜNDEM 05.01.2021 - 21:30, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1436+ kez okundu.
 

Feke Göksun Barajının içler acısı hali görüntülendi

Yüzeysel sular içinde kirlenmeye karşı en hassas olan ortam göllerdir. Özellikle dışa akışı olmayan göllerin havzasından toplanarak, gerek akarsular ve gerekse yüzey akışıyla gelen her türlü çözünmüş ve askıda maddeler gölde birikmeye başlar.  Yetkililer Doga için  bu şekilde açıklama yaparken Kirli bir şekilde görüntülenen baraj için yetkilileri göreve çağırıyoruz. Bugün Feke/Göksun barajındaki kirlilik ürkütücü boyuttaydı. Haber depertmanımıza ulaşan bilgilere göre Feke barajındaki ilgisizlik insanı düşündürüyor. Baraj suyunun üzeri plastik şişelerle dolu bir vaziyette görüntülenmiş.  Feke'de görev yapan yetkililerin bu olaya duyarsız kalmayacağını ümit ederek ilgilileri göreve davet ediyoruz.  

Yüzeysel sular içinde kirlenmeye karşı en hassas olan ortam göllerdir.

Özellikle dışa akışı olmayan göllerin havzasından toplanarak, gerek akarsular ve gerekse yüzey akışıyla gelen her türlü çözünmüş ve askıda maddeler gölde birikmeye başlar. 

Yetkililer Doga için  bu şekilde açıklama yaparken Kirli bir şekilde görüntülenen baraj için yetkilileri göreve çağırıyoruz.

Bugün Feke/Göksun barajındaki kirlilik ürkütücü boyuttaydı.

Haber depertmanımıza ulaşan bilgilere göre Feke barajındaki ilgisizlik insanı düşündürüyor. Baraj suyunun üzeri plastik şişelerle dolu bir vaziyette görüntülenmiş. 

Feke'de görev yapan yetkililerin bu olaya duyarsız kalmayacağını ümit ederek ilgilileri göreve davet ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.