Evlerde “Tozpembe” Özsüt günleri!

YAŞAM 25.11.2020 - 11:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1209+ kez okundu.
 

Evlerde “Tozpembe” Özsüt günleri!

Özsüt sütlü tatlıları ve Karaorman pastasında eşsiz indirimler!

Özsüt, mutluluk tadındaki lezzetlerini evlerinde de deneyimlemek isteyen müdavimleri için haftanın dört gününü “Tozpembe” ilan etti! Özsütlerden Salı ve Perşembe günleri sipariş veren lezzet severler, sütlü tatlıların enfes tadına yüzde 25 indirimle varacaklar. Çarşamba ve Cuma günleri verilen siparişlerde ise Özsüt’ün dillere destan Karaorman pastalarında yüzde 15 indirim uygulanıyor.“Tozpembe” günlerin getirdiği fırsatlar, 25 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.   Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, evlerindeyken Özsüt lezzetlerini özleyen müdavimlerine özel olarak “Tozpembe” sloganıyla yepyeni bir uygulama başlattı. Özsüt’ün alametifarikası, enfes sütlü tatlılarını evlerindeyken de deneyimlemek isteyen lezzet tutkunları, 24 Aralık tarihine kadar damakları şenlendiren, “tozpembe” günler yaşayacak.Özsütlerden Salı ve Perşembe günleri sipariş veren lezzet severler, sütlü tatlıların enfes tadına yüzde 25 indirimle varacaklar.   Karaorman’ın eşsiz lezzeti şimdi evlerde Özsüt, “Tozpembe” günler kapsamında ayrıca damakları şenlendiren Karaorman pastalarında da cazip fırsatlar sunuyor. Çarşamba ve Cuma günleri 4 ve 6 kişilik Karaorman pastalarından sipariş veren Özsüt müdavimleri yüzde 15’lik indirimden yararlanacaklar. Taptaze ve en kaliteli ürünlerle hazırlanan Karaorman pastalarındaki eşsiz fırsat, Karaorman Fıstık dışındaki tüm çeşitlerde 25 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.     Özsüt’le her yerden sipariş özgürlüğü! Özsüt’ün daima günlük ve en taze ürünlerle hazırlanan sütlü tatlıları, haftanın dört günü boyunca tadına doyulmaz fırsatlarla lezzet tutkunlarının kapısına gelecek. Özsüt’ün hem damaklara hem ceplere hitap eden Tozpembe günlerinde müdavimler, diledikleri sipariş yöntemini kullanarak özledikleri tatlara kolayca erişecekler. Dileyen lezzet tutkunları Özsütlerden telefonla ya da online sipariş verirken, isteyenler Özsüt mağazalarından al-götür seçeneğini kullanabilecekler.   Özsüt hakkında: Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 45 ilde 150’ye yakın mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt’ün geleneksel tatları, ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. Bu doğrultuda Türkiye dışında da yatırımlarına devam eden marka, Azerbaycan’da bulunan 4 şubesiyle yurt dışındaki lezzet tutkunlarına da ulaşıyor. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.
Özsüt sütlü tatlıları ve Karaorman pastasında eşsiz indirimler!

Özsüt, mutluluk tadındaki lezzetlerini evlerinde de deneyimlemek isteyen müdavimleri için haftanın dört gününü “Tozpembe” ilan etti! Özsütlerden Salı ve Perşembe günleri sipariş veren lezzet severler, sütlü tatlıların enfes tadına yüzde 25 indirimle varacaklar. Çarşamba ve Cuma günleri verilen siparişlerde ise Özsüt’ün dillere destan Karaorman pastalarında yüzde 15 indirim uygulanıyor.“Tozpembe” günlerin getirdiği fırsatlar, 25 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

 

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, evlerindeyken Özsüt lezzetlerini özleyen müdavimlerine özel olarak “Tozpembe” sloganıyla yepyeni bir uygulama başlattı. Özsüt’ün alametifarikası, enfes sütlü tatlılarını evlerindeyken de deneyimlemek isteyen lezzet tutkunları, 24 Aralık tarihine kadar damakları şenlendiren, “tozpembe” günler yaşayacak.Özsütlerden Salı ve Perşembe günleri sipariş veren lezzet severler, sütlü tatlıların enfes tadına yüzde 25 indirimle varacaklar.

 

Karaorman’ın eşsiz lezzeti şimdi evlerde

Özsüt, “Tozpembe” günler kapsamında ayrıca damakları şenlendiren Karaorman pastalarında da cazip fırsatlar sunuyor. Çarşamba ve Cuma günleri 4 ve 6 kişilik Karaorman pastalarından sipariş veren Özsüt müdavimleri yüzde 15’lik indirimden yararlanacaklar. Taptaze ve en kaliteli ürünlerle hazırlanan Karaorman pastalarındaki eşsiz fırsat, Karaorman Fıstık dışındaki tüm çeşitlerde 25 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

 

 

Özsüt’le her yerden sipariş özgürlüğü!

Özsüt’ün daima günlük ve en taze ürünlerle hazırlanan sütlü tatlıları, haftanın dört günü boyunca tadına doyulmaz fırsatlarla lezzet tutkunlarının kapısına gelecek. Özsüt’ün hem damaklara hem ceplere hitap eden Tozpembe günlerinde müdavimler, diledikleri sipariş yöntemini kullanarak özledikleri tatlara kolayca erişecekler. Dileyen lezzet tutkunları Özsütlerden telefonla ya da online sipariş verirken, isteyenler Özsüt mağazalarından al-götür seçeneğini kullanabilecekler.

 

Özsüt hakkında:

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 45 ilde 150’ye yakın mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt’ün geleneksel tatları, ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. Bu doğrultuda Türkiye dışında da yatırımlarına devam eden marka, Azerbaycan’da bulunan 4 şubesiyle yurt dışındaki lezzet tutkunlarına da ulaşıyor. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.