Evde Yüzünüzü Güldürecek Detaylar

EKONOMİ 28.02.2021 - 17:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2229+ kez okundu.
 

Evde Yüzünüzü Güldürecek Detaylar

Turkish Dictionary x Fabrika ile Evde Yüzünüzü Güldürecek Detaylar

Boyner’in özel markalarından Fabrika’nın Turkish Dictionary iş birliğiyle hayata geçirdiği yepyeni koleksiyon, eğlenceli mesajlarıyla evlere de renk katıyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş destinasyonu Boyner, Instagram’da bir fenomen haline gelen Turkish Dictionary ile hayata geçirdiği  “Turkish Dictionary x Fabrika” kapsül koleksiyonuyla evlerimize de renk katmaya devam ediyor.  Türkçe deyimlerin eğlenceli halleri bu koleksiyonda Türkçe deyimlere yaptığı eğlenceli çevirilerle yüzbinlerce takipçinin beğenisini toplayan Turkish Dictionary’nin içerikleri, Fabrika’nın yeni kapsül koleksiyonunda yerini aldı. Türkçe deyimlerinin eğlenceli çevirilerinin yer aldığı Turkish Dictionary x Fabrika koleksiyonunda yer alan duvar saatleri, kupa ve yastıklardan oluşan birbirinden eğlenceli ürünler yaratıcı tasarım tutkunlarını bekliyor. Hem mesajları hem de tasarımları ile büyük beğeniyle karşılanan Turkish Dictionary x Fabrika Koleksiyonu, Ankara, İstanbul ve İzmir’deki seçili 20 Boyner mağazası ve boyner.com.tr’de yer alıyor.  Turkish Dictionary x Fabrika Koleksiyonu’ndaki çok eğlenceli bu parçalar, 29.90 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.   
Turkish Dictionary x Fabrika ile Evde Yüzünüzü Güldürecek Detaylar

Boyner’in özel markalarından Fabrika’nın Turkish Dictionary iş birliğiyle hayata geçirdiği yepyeni koleksiyon, eğlenceli mesajlarıyla evlere de renk katıyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş destinasyonu Boyner, Instagram’da bir fenomen haline gelen Turkish Dictionary ile hayata geçirdiği  “Turkish Dictionary x Fabrika” kapsül koleksiyonuyla evlerimize de renk katmaya devam ediyor. 

Türkçe deyimlerin eğlenceli halleri bu koleksiyonda

Türkçe deyimlere yaptığı eğlenceli çevirilerle yüzbinlerce takipçinin beğenisini toplayan Turkish Dictionary’nin içerikleri, Fabrika’nın yeni kapsül koleksiyonunda yerini aldı.

Türkçe deyimlerinin eğlenceli çevirilerinin yer aldığı Turkish Dictionary x Fabrika koleksiyonunda yer alan duvar saatleri, kupa ve yastıklardan oluşan birbirinden eğlenceli ürünler yaratıcı tasarım tutkunlarını bekliyor.

Hem mesajları hem de tasarımları ile büyük beğeniyle karşılanan Turkish Dictionary x Fabrika Koleksiyonu, Ankara, İstanbul ve İzmir’deki seçili 20 Boyner mağazası ve boyner.com.tr’de yer alıyor. 

Turkish Dictionary x Fabrika Koleksiyonu’ndaki çok eğlenceli bu parçalar, 29.90 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.