EVDE KALMAK İÇİN SÜSLEN

DİĞER 16.12.2020 - 16:46, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1886+ kez okundu.
 

EVDE KALMAK İÇİN SÜSLEN

EVDE KALMAK İÇİN SÜSLEN   Hiçbir yere gitmemek için süslenmek, moda dünyasının yeni kendini iyi hissetme yolu. Ve yeni Swatch Yılbası Koleksiyonu size bir partiye gitmek için hazırlanma motivasyonu aşılayacak, zira bazen bir parti için hazırlanmak partinin kendisinden bile daha eğlenceli. Grilerin ve doğal renklerin başrolde oldugu sonsuz renk paletini unutun. BLUMINO, MULTILUMINO, LUMINESCENT ROSE ve BLUE SPARKLE’ın da aralarında bulunduğu 15 parlak ve ışıltılı saat arasından tercihinizi yapın. Her kadranda 150’den fazla parıltı göz alıyor, ışıltılı kayışlar daha fazla parlaklık getiriyor ve süslenmenin verdiği mutluluk hissini kutluyor - tek başınıza olsanız bile. Yürü ve ışılda. Zaman her şeyden önce onu nasıl değerlendirdiğinle ilgili. 

EVDE KALMAK İÇİN SÜSLEN

 

Hiçbir yere gitmemek için süslenmek, moda dünyasının yeni kendini iyi hissetme yolu. Ve yeni Swatch Yılbası Koleksiyonu size bir partiye gitmek için hazırlanma motivasyonu aşılayacak, zira bazen bir parti için hazırlanmak partinin kendisinden bile daha eğlenceli.

Grilerin ve doğal renklerin başrolde oldugu sonsuz renk paletini unutun. BLUMINO, MULTILUMINO, LUMINESCENT ROSE ve BLUE SPARKLE’ın da aralarında bulunduğu 15 parlak ve ışıltılı saat arasından tercihinizi yapın. Her kadranda 150’den fazla parıltı göz alıyor, ışıltılı kayışlar daha fazla parlaklık getiriyor ve süslenmenin verdiği mutluluk hissini kutluyor - tek başınıza olsanız bile.

Yürü ve ışılda. Zaman her şeyden önce onu nasıl değerlendirdiğinle ilgili. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.