akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Esnafa sağlık kiti, pazarlara dezenfekte

GÜNDEM 14.01.2021 - 21:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1632+ kez okundu.
 

Esnafa sağlık kiti, pazarlara dezenfekte

Büyükşehir, Covid-19 salgınına karşı mücadeleyi sürdürüyor   Adana Büyükşehir Belediyesi Covid-19’a karşı mücadelesini etkin şekilde sürdürüyor. Büyükşehir; semt pazarları başta olmak üzere halkın yoğun kullandığı bölgelerde dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, esnafa da sağlık kiti desteği veriyor.   Adana Büyükşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadelede, sosyal belediyecilik anlayışının gereği yaptığı desteklerin yanı sıra, dezenfekte ve sağlık kiti dağıtılması gibi çalışmalarla da mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. ESNAFA SAĞLIK KİTİ DAĞITILDI Koronovirüsün başladığı ilk günden itibaren Başkan Zeydan Karalar’ın pandemi sürecinde mağdur olan esnafa, ekmeğinden olan vatandaşlara sağladığı destek devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin mağdur olan çeşitli iş kollarındaki esnafa yönelik maddi desteğin ardından, son olarak Derman ekipleri esnafa sağlık kiti dağıttı. Derman ekiplerinin esnafa dağıttığı sağlık kitinde el dezenfektanı ve temizlik maddeleri bulunuyor.   SEMT PAZARLARINA DEZENFEKTE Hızlı bir yükselişin ardından duraklama dönemine giren vaka sayılarının yeniden artmaması için çaba gösteren Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri semt pazarlarındaki dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnsanların yoğun olduğu mekanlarda tedbirin elden bırakılmaması çağrısında bulunan ekipler, halkın yoğun kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmalarını arttırdı.

Büyükşehir, Covid-19 salgınına karşı mücadeleyi sürdürüyor

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Covid-19’a karşı mücadelesini etkin şekilde sürdürüyor. Büyükşehir; semt pazarları başta olmak üzere halkın yoğun kullandığı bölgelerde dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, esnafa da sağlık kiti desteği veriyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadelede, sosyal belediyecilik anlayışının gereği yaptığı desteklerin yanı sıra, dezenfekte ve sağlık kiti dağıtılması gibi çalışmalarla da mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

ESNAFA SAĞLIK KİTİ DAĞITILDI

Koronovirüsün başladığı ilk günden itibaren Başkan Zeydan Karalar’ın pandemi sürecinde mağdur olan esnafa, ekmeğinden olan vatandaşlara sağladığı destek devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin mağdur olan çeşitli iş kollarındaki esnafa yönelik maddi desteğin ardından, son olarak Derman ekipleri esnafa sağlık kiti dağıttı. Derman ekiplerinin esnafa dağıttığı sağlık kitinde el dezenfektanı ve temizlik maddeleri bulunuyor.  

SEMT PAZARLARINA DEZENFEKTE

Hızlı bir yükselişin ardından duraklama dönemine giren vaka sayılarının yeniden artmaması için çaba gösteren Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri semt pazarlarındaki dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İnsanların yoğun olduğu mekanlarda tedbirin elden bırakılmaması çağrısında bulunan ekipler, halkın yoğun kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmalarını arttırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.