akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Eski Amerikan Başkanı Donald Trump: Joe Biden'ı Hedef Aldı

DÜNYA 27.02.2022 - 13:50, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1780+ kez okundu.
 

Eski Amerikan Başkanı Donald Trump: Joe Biden'ı Hedef Aldı

Rusya'nın Ukraya'ya saldırıları devam ederken, eski Amerikan Başkanı Donald Trump yaşananlar üzerinden Joe Biden'ı hedef aldı.

Vladimir Putin'in Joe Biden'ın zayıflığını kullanarak saldırı başlattığını söyleyen Donald Trump, "Vladimir Putin Joe Biden ile davul çalar gibi oynuyor."   TRUMP'TAN UKRAYNA-RUSYA AÇIKLAMASI "Vladimir Putin, Joe Biden ile davul çalar gibi oynuyor. Ve bunu izlemek, ülkesini seven insanlar için hoş bir şey değil." Eski Amerikan Başkanı Donald Trump, Rusya ile Ukrayna arasında yaşananlar ile alakalı Joe Biden yönetimine böyle yüklendi.   TRUMP: ZELENSKİY CESUR BİR ADAM Donald Trump, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde düzenlenen 2022 muhafazakar siyasi eylem konferansında konuştu. Rusya’nın Ukrayna saldırısı konusunda değerlendirmelerde bulunan Donald Trump, Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy’nin Kiev’den ayrılmaması için "Cesur bir lider."   TRUMP: BAŞKAN OLSAYDIM BU KORKUNÇ FELAKET YAŞANMAZDI Donald Trump, Vladimir Putin'in Amerikan Başkanı Joe Biden'ın zayıflığını kullanarak Ukrayna'ya saldırdığını savundu.   "Vladimir Putin, Joe Biden ile davul çalar gibi oynuyor. Ve bunu izlemek, ülkesini seven insanlar için hoş bir şey değil." Eski Amerikan Başkanı Donald Trump ayrıca yaşananların kendisinin başkan olmaması nedeniyle olduğunu söyledi. "ben tekrar başkan olsaydım, bu korkunç felaket asla yaşanmazdı."
Rusya'nın Ukraya'ya saldırıları devam ederken, eski Amerikan Başkanı Donald Trump yaşananlar üzerinden Joe Biden'ı hedef aldı.

Vladimir Putin'in Joe Biden'ın zayıflığını kullanarak saldırı başlattığını söyleyen Donald Trump, "Vladimir Putin Joe Biden ile davul çalar gibi oynuyor."

 

TRUMP'TAN UKRAYNA-RUSYA AÇIKLAMASI

"Vladimir Putin, Joe Biden ile davul çalar gibi oynuyor. Ve bunu izlemek, ülkesini seven insanlar için hoş bir şey değil." Eski Amerikan Başkanı Donald Trump, Rusya ile Ukrayna arasında yaşananlar ile alakalı Joe Biden yönetimine böyle yüklendi.

 

TRUMP: ZELENSKİY CESUR BİR ADAM

Donald Trump, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde düzenlenen 2022 muhafazakar siyasi eylem konferansında konuştu. Rusya’nın Ukrayna saldırısı konusunda değerlendirmelerde bulunan Donald Trump, Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy’nin Kiev’den ayrılmaması için "Cesur bir lider."

 

TRUMP: BAŞKAN OLSAYDIM BU KORKUNÇ FELAKET YAŞANMAZDI

Donald Trump, Vladimir Putin'in Amerikan Başkanı Joe Biden'ın zayıflığını kullanarak Ukrayna'ya saldırdığını savundu.

 

"Vladimir Putin, Joe Biden ile davul çalar gibi oynuyor. Ve bunu izlemek, ülkesini seven insanlar için hoş bir şey değil." Eski Amerikan Başkanı Donald Trump ayrıca yaşananların kendisinin başkan olmaması nedeniyle olduğunu söyledi. "ben tekrar başkan olsaydım, bu korkunç felaket asla yaşanmazdı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.