akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Esas Holding Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülü’nü kazandı

EKONOMİ 29.11.2021 - 08:33, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2213+ kez okundu.
 

Esas Holding Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülü’nü kazandı

Esas Holding Sosyal Yatırım Programları ile 8. Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülü’nü kazandı

Esas Holding’in eğitimli genç işsizliğine çözüm modeli oluşturmak amacıyla sosyal yatırım birimi Esas Sosyal tarafından hayata geçirilen sosyal yatırım programları ödüllendirildi.   Esas Holding sorumlu vatandaşlık değerini merhum Şevket Sabancı ve ailesinin topluma geri verme vizyonuyla birleştirerek gerçekleştirdiği sürdürülebilir ve ölçülebilir sosyal yatırımlar ile ülkemizin kalkınmasına katkı sağlıyor. Holding’in sosyal yatırım birimi olan Esas Sosyal,  gençlik ve istihdam alanına odaklanarak daha az bilinen devlet üniversitelerinden mezun gençlerin okuldan işe geçiş süreçlerinde karşılaştıkları fırsat eşitsizliklerine çözüm modelleri sunuyor. Esas Sosyal 2016 yılında başlattığı Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı ve 2021 yılında başlayan Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım Programı ile ülkemizin geleceği olarak gördüğü gençlerin gelişimine katkı sağlıyor. Toplumsal sorunlara çözüm modelleri oluştururken çeşitlilik ve kapsayıcılık yaklaşımına her zaman önem verdiklerini belirten Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emine Sabancı Kamışlı “Gençlik ve istihdam alanında yaptığımız sosyal yatırımların sürdürülebilirlik konusunda ülkemizin en saygın ödüllerinden birini almasından dolayı çok mutluyuz. Esas Holding’in kurucusu rahmetli babam Şevket Sabancı’nın vizyonu ile kurduğumuz Esas Sosyal’in Programlarıyla yarattığı sosyal faydanın ödüllendirildiğini görmek, ülkemizin geleceği olan gençlere daha fazla fırsat vermek için bizi yüreklendirdi. Gençlerin umuda ihtiyacı var. Onlara fırsat verildiğinde neler başarabileceklerini gördük. Toplumsal sorunların tek bir kurum ya da kişinin gayreti ile çözülemeyeceğini, ancak kurumlar el ele verirse sürdürülebilir etkiler yaratılacağına inanıyoruz. Bu amaçla, 2.000 kişiyi aşan bir ekosistem oluşturduk. Bu ödül hepimizin… Başta Kurumsal Destekçilerimiz olmak üzere, ekosistemimizde yer alan ve Programlarımıza katkı sağlayan, kurumsal ve ayni destekçiler, mentorlar, mezunlar, STK yöneticileri, İK profesyonelleri ve eğitmenlere teşekkür ederim. Bu ödüle bizi layık gören Sürdürülebilir İş Akademisi’ne ve değerli jüri üyelerine de bizi motive ettikleri için müteşekkirim” dedi.
Esas Holding Sosyal Yatırım Programları ile 8. Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülü’nü kazandı

Esas Holding’in eğitimli genç işsizliğine çözüm modeli oluşturmak amacıyla sosyal yatırım birimi Esas Sosyal tarafından hayata geçirilen sosyal yatırım programları ödüllendirildi.

 

Esas Holding sorumlu vatandaşlık değerini merhum Şevket Sabancı ve ailesinin topluma geri verme vizyonuyla birleştirerek gerçekleştirdiği sürdürülebilir ve ölçülebilir sosyal yatırımlar ile ülkemizin kalkınmasına katkı sağlıyor. Holding’in sosyal yatırım birimi olan Esas Sosyal,  gençlik ve istihdam alanına odaklanarak daha az bilinen devlet üniversitelerinden mezun gençlerin okuldan işe geçiş süreçlerinde karşılaştıkları fırsat eşitsizliklerine çözüm modelleri sunuyor. Esas Sosyal 2016 yılında başlattığı Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı ve 2021 yılında başlayan Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım Programı ile ülkemizin geleceği olarak gördüğü gençlerin gelişimine katkı sağlıyor.

Toplumsal sorunlara çözüm modelleri oluştururken çeşitlilik ve kapsayıcılık yaklaşımına her zaman önem verdiklerini belirten Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emine Sabancı Kamışlı “Gençlik ve istihdam alanında yaptığımız sosyal yatırımların sürdürülebilirlik konusunda ülkemizin en saygın ödüllerinden birini almasından dolayı çok mutluyuz. Esas Holding’in kurucusu rahmetli babam Şevket Sabancı’nın vizyonu ile kurduğumuz Esas Sosyal’in Programlarıyla yarattığı sosyal faydanın ödüllendirildiğini görmek, ülkemizin geleceği olan gençlere daha fazla fırsat vermek için bizi yüreklendirdi. Gençlerin umuda ihtiyacı var. Onlara fırsat verildiğinde neler başarabileceklerini gördük. Toplumsal sorunların tek bir kurum ya da kişinin gayreti ile çözülemeyeceğini, ancak kurumlar el ele verirse sürdürülebilir etkiler yaratılacağına inanıyoruz. Bu amaçla, 2.000 kişiyi aşan bir ekosistem oluşturduk. Bu ödül hepimizin… Başta Kurumsal Destekçilerimiz olmak üzere, ekosistemimizde yer alan ve Programlarımıza katkı sağlayan, kurumsal ve ayni destekçiler, mentorlar, mezunlar, STK yöneticileri, İK profesyonelleri ve eğitmenlere teşekkür ederim. Bu ödüle bizi layık gören Sürdürülebilir İş Akademisi’ne ve değerli jüri üyelerine de bizi motive ettikleri için müteşekkirim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.