Erdoğan, “Tüm yatırımlarımız Adana için”

EKONOMİ 23.03.2021 - 07:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1792+ kez okundu.
 

Erdoğan, “Tüm yatırımlarımız Adana için”

ADANA’NIN DEĞİŞEN YÜZÜ  Yıllardır kentimize yaptığı yatırımlar ile Adana’nın değişen yüzü olan tanınmış iş insanı Zafer Erdoğan yatırımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Adana aşığı olan Erdoğan, kentimizin gelişmesini her anlamda desteklediklerini ifade ederken, “Adana’nın geleceği için her türlü yatırıma ve projeye katkı sunmaya her daim hazırız” dedi.  AMACIMIZ KENTİMİZE KATKI SUNMAK   Kentimiz ekonomisine birçok alanda katkı sunan Zafer Erdoğan, “Akaryakıt istasyonu, ülkemizin birçok ilinde olan hazır beton tesisleri ve tarım sektöründe de kentimizi temsil etmeye çalışıyoruz. Yüzlerce vatandaşımıza iş istihdamı sağlamak bizim hayata tutunma gayemiz. Her yaptığımız yatırımda çok fazla kar amacı edinmeden sadece kentimize ne kadar yarar sağlayabiliriz, sadece o kadarını düşünüyoruz” dedi.  YILMADIK, ÇALIŞTIK  Yaklaşık bir yıldır devam eden pandemi sürecinin de kendilerini etkilediğini ifade eden Zafer Erdoğan, “Maalesef pandemi süreci her iş adamı, her esnaf gibi kentimizde iş yapan herkes gibi bizi de etkiledi. Alım-satım yaptığımız işletmeler mecburen kapandı. Herkes pandemiden dolayı kısıtlamaya gitmek zorunda kaldı. Biz her ne kadar işimizi ileriye taşımak istesek de pandemi koşulları bizi de kısıtladı. Ancak yılmadık ve çalışmaya devam ettik” dedi.  ADANA’YI ÖNEMSİYORUZ  Pandemi sürecinin kendilerini yıldırmadığını, tam tersine daha fazla yatırıma ve istihdam alanına yönelttiğini söyleyen Zafer Erdoğan, “Hazır betonda Adana’nın yeni yüzü olmaya karar verdik. “EMON” Hazır Beton İnşaat ile Adana dışında da yatırımlarımıza devam ettik. Erdoğan Ailesi olarak biz Adana’yı ve Adanalıları önemsiyor ve seviyoruz. Bundan sonra da tüm yatırımlarımız kentimiz için devam edecek” dedi.        

ADANA’NIN DEĞİŞEN YÜZÜ 

Yıllardır kentimize yaptığı yatırımlar ile Adana’nın değişen yüzü olan tanınmış iş insanı Zafer Erdoğan yatırımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Adana aşığı olan Erdoğan, kentimizin gelişmesini her anlamda desteklediklerini ifade ederken, “Adana’nın geleceği için her türlü yatırıma ve projeye katkı sunmaya her daim hazırız” dedi. 

AMACIMIZ KENTİMİZE KATKI SUNMAK  

Kentimiz ekonomisine birçok alanda katkı sunan Zafer Erdoğan, “Akaryakıt istasyonu, ülkemizin birçok ilinde olan hazır beton tesisleri ve tarım sektöründe de kentimizi temsil etmeye çalışıyoruz. Yüzlerce vatandaşımıza iş istihdamı sağlamak bizim hayata tutunma gayemiz. Her yaptığımız yatırımda çok fazla kar amacı edinmeden sadece kentimize ne kadar yarar sağlayabiliriz, sadece o kadarını düşünüyoruz” dedi. 

YILMADIK, ÇALIŞTIK 

Yaklaşık bir yıldır devam eden pandemi sürecinin de kendilerini etkilediğini ifade eden Zafer Erdoğan, “Maalesef pandemi süreci her iş adamı, her esnaf gibi kentimizde iş yapan herkes gibi bizi de etkiledi. Alım-satım yaptığımız işletmeler mecburen kapandı. Herkes pandemiden dolayı kısıtlamaya gitmek zorunda kaldı. Biz her ne kadar işimizi ileriye taşımak istesek de pandemi koşulları bizi de kısıtladı. Ancak yılmadık ve çalışmaya devam ettik” dedi. 

ADANA’YI ÖNEMSİYORUZ 

Pandemi sürecinin kendilerini yıldırmadığını, tam tersine daha fazla yatırıma ve istihdam alanına yönelttiğini söyleyen Zafer Erdoğan, “Hazır betonda Adana’nın yeni yüzü olmaya karar verdik. “EMON” Hazır Beton İnşaat ile Adana dışında da yatırımlarımıza devam ettik. Erdoğan Ailesi olarak biz Adana’yı ve Adanalıları önemsiyor ve seviyoruz. Bundan sonra da tüm yatırımlarımız kentimiz için devam edecek” dedi.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.