Enza Home ile Aydınlatmada Göz Alıcı Bir Dokunuş

DİĞER 15.12.2020 - 07:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2084+ kez okundu.
 

Enza Home ile Aydınlatmada Göz Alıcı Bir Dokunuş

    Modern tasarımlarıyla evinize zarafet katan Enza Home, farklı tarzlara hitap eden aydınlatma serileriyle yaşam alanlarınızı zengin ve estetik dokunuşlarla süslüyor.   Çağı yakalayan tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, dekorasyonda ışığın ne kadar önemli bir rol oynadığının bilinciyle birbirinden şık aydınlatma serileri sunuyor. Bu serilerden biri olan Piero, zarif ve göz alıcı formuyla yaşam alanlarına rafine bir dokunuş katıyor. Abajur ve lambader seçenekleri bulunan Piero,füme ve siyah başlık tasarımını, gold ve silver gövde alternatifleriyle zenginleştiriyor. Cam ve metalin sofistike birlikteliğini zarif tasarımıyla tamamlayan Mocca İkili Sarkıt Aydınlatma ise şık ve zamansız bir dekorasyon anlayışını yansıtıyor. Mocca’nın siyah renkli, kabarcıklı el yapımı cam başlık tasarımı ise sıra dışı görüntüsüyle çarpıcı bir etki yaratıyor.

 

 

Modern tasarımlarıyla evinize zarafet katan Enza Home, farklı tarzlara hitap eden aydınlatma serileriyle yaşam alanlarınızı zengin ve estetik dokunuşlarla süslüyor.

 

Çağı yakalayan tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, dekorasyonda ışığın ne kadar önemli bir rol oynadığının bilinciyle birbirinden şık aydınlatma serileri sunuyor. Bu serilerden biri olan Piero, zarif ve göz alıcı formuyla yaşam alanlarına rafine bir dokunuş katıyor. Abajur ve lambader seçenekleri bulunan Piero,füme ve siyah başlık tasarımını, gold ve silver gövde alternatifleriyle zenginleştiriyor.

Cam ve metalin sofistike birlikteliğini zarif tasarımıyla tamamlayan Mocca İkili Sarkıt Aydınlatma ise şık ve zamansız bir dekorasyon anlayışını yansıtıyor. Mocca’nın siyah renkli, kabarcıklı el yapımı cam başlık tasarımı ise sıra dışı görüntüsüyle çarpıcı bir etki yaratıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.