Enza Home’da 7. Mobilya Festivali Başladı

DİĞER 12.12.2020 - 12:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1561+ kez okundu.
 

Enza Home’da 7. Mobilya Festivali Başladı

    Konforlu, estetik ve göz alıcı tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, yılsonuna kadar devam edecek Mobilya Festivali ile yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor. Ayrıca “Ayın Ürünü” ve “Festival Yıldızı” mobilya ürünlerinde yüzde 60’a, halı ve aydınlatma ürünlerinde ise yüzde 80’e varan indirim fırsatıyla yaşam alanlarını güzelleştiriyor.   Yaşam alanlarına şıklık katmak isteyenlerin tercihi Enza Home, 7. Mobilya Festivali ile evini yenilemek isteyenleri, evlenenleri, mobilya ihtiyacı olanları mağazalarına davet ediyor. 31 Aralık’a kadar devam edecek Mobilya Festivali’ne özel yüzde 50’ye varan indirimler sunan Enza Home’un, “Ayın Ürünü” ve “Festival Yıldızı” ürünlerinde ise indirimi daha da artıyor. “Ayın Ürünü” ve “Festival Yıldızı” mobilya ürünlerinde yüzde 60’a, halı ve aydınlatma ürünlerinde ise yüzde 80’e varan indirim uygulanıyor. Ayrıca Bonus’a özel 2 ay ertelemeli 12 taksitte ödeme fırsatı da tüm Enza Home mağazalarında sizi bekliyor.
 

 

Konforlu, estetik ve göz alıcı tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, yılsonuna kadar devam edecek Mobilya Festivali ile yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor. Ayrıca “Ayın Ürünü” ve “Festival Yıldızı” mobilya ürünlerinde yüzde 60’a, halı ve aydınlatma ürünlerinde ise yüzde 80’e varan indirim fırsatıyla yaşam alanlarını güzelleştiriyor.

 

Yaşam alanlarına şıklık katmak isteyenlerin tercihi Enza Home, 7. Mobilya Festivali ile evini yenilemek isteyenleri, evlenenleri, mobilya ihtiyacı olanları mağazalarına davet ediyor. 31 Aralık’a kadar devam edecek Mobilya Festivali’ne özel yüzde 50’ye varan indirimler sunan Enza Home’un, “Ayın Ürünü” ve “Festival Yıldızı” ürünlerinde ise indirimi daha da artıyor. “Ayın Ürünü” ve “Festival Yıldızı” mobilya ürünlerinde yüzde 60’a, halı ve aydınlatma ürünlerinde ise yüzde 80’e varan indirim uygulanıyor. Ayrıca Bonus’a özel 2 ay ertelemeli 12 taksitte ödeme fırsatı da tüm Enza Home mağazalarında sizi bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.