ENGELSİZ FİLMLER FESTİVALİ

SANAT 06.07.2022 - 06:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1178+ kez okundu.
 

ENGELSİZ FİLMLER FESTİVALİ

“KISA FİLM YARIŞMASI” BAŞVURULARI İÇİN SON 10 GÜN!

17-23 Ekim tarihleri arasında çevrim içi olarak tüm Türkiye’de ve fiziksel gösterimlerle Ankara’da gerçekleştirilecek “Engelsiz Filmler Festivali” kapsamında, bu yıl ikinci kez düzenlenecek “Kısa Film Yarışması”na başvurular 14 Temmuz’da son buluyor.   Türkiye’nin erişilebilir festivali “Engelsiz Filmler Festivali”, bu yıl 17-23 Ekim tarihleri arasında 10’uncu kez gerçekleştirilecek. Fiziksel gösterimlerle Ankara’da ve çevrim içi olarak tüm Türkiye’de sinemaseverlerle buluşacak festival kapsamında; kısa filmlerin sanatsal gücünden yararlanmak; genç yönetmenler, sinema profesyonelleri ve seyirciler arasındaki diyalogu güçlendirmek, yeni bakış açılarını beyazperdeye yansıtmak amacıyla bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek olan “Kısa Film Yarışması”na 14 Temmuz’a kadar başvuru yapılabilecek.
“KISA FİLM YARIŞMASI” BAŞVURULARI İÇİN SON 10 GÜN!

17-23 Ekim tarihleri arasında çevrim içi olarak tüm Türkiye’de ve fiziksel gösterimlerle Ankara’da gerçekleştirilecek “Engelsiz Filmler Festivali” kapsamında, bu yıl ikinci kez düzenlenecek “Kısa Film Yarışması”na başvurular 14 Temmuz’da son buluyor.

 

Türkiye’nin erişilebilir festivali “Engelsiz Filmler Festivali”, bu yıl 17-23 Ekim tarihleri arasında 10’uncu kez gerçekleştirilecek. Fiziksel gösterimlerle Ankara’da ve çevrim içi olarak tüm Türkiye’de sinemaseverlerle buluşacak festival kapsamında; kısa filmlerin sanatsal gücünden yararlanmak; genç yönetmenler, sinema profesyonelleri ve seyirciler arasındaki diyalogu güçlendirmek, yeni bakış açılarını beyazperdeye yansıtmak amacıyla bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek olan “Kısa Film Yarışması”na 14 Temmuz’a kadar başvuru yapılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.