Engelliler ve Aileleri Geleneksel Müftülük İftarında Buluştu

GÜNDEM 25.04.2022 - 08:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1819+ kez okundu.
 

Engelliler ve Aileleri Geleneksel Müftülük İftarında Buluştu

Çukurova Müftülüğü, Engelliler ve Ailelerini Geleneksel Müftülük İftarında Buluşturdu

Çukurova Müftülüğü, Engelli ve Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği engelli bireylere yönelik iftar programı düzenledi.  Çukurova Müftülüğü önünde düzenlenen iftar programına; Çukurova Müftüsü Kadir Demirlenk, Hayırsever İşadamı Ahmet Ersoy ve ailesi , İl Engelli Koordinatörü Şule Taş,  Çukurova Engelli ve Gençlik Koordinatörü Alişadi Özdoğan, İlçe Engelli Koordinatörü Sümeyye Çamlı,  Müftülük personeli, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Programda Ramazan ayının fazileti hakkında kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, iftar programına katılan engelli bireyler ve aileleriyle birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "İftarımızı ve soframızı şereflendirdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere düşen en büyük görev, siz yavrularımıza destek olmaktır. Rabbim sizlerin duasını alabilmeyi nasip eylesin ve bizleri daha güzel günlerde ve iyi hizmetlerde buluştursun inşallah. Ne sorununuz olursa olsun bize gelin, destek olalım….Teşriflerinizden dolayı hepinize şükranlarımı arz ediyorum. Allaha emanet olunuz.” dedi. Müftü Demirlenk, iftar öncesi engelliler ve aileleriyle ilgilenerek sohbet etti Akşam ezanının okunmasıyla birlikte hep birlikte oruçlar açıldı, iftar yapıldı. İftar programına katılan engelli ve aileleri memnuniyetlerini ifade ederek, bizleri her zaman düşünerek değer veren, yanımızda olan Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve Çukurova İlçe Müftülüğüne bu Ramazan ayında sofrasını açarak bizleri sevindirmesinden dolayı çok müteşekkir olduklarını söylediler. İftar programı okunan ilahiler ve yapılan duayla son buldu. Ardından teravih namazını ifa etmek için Ramazanoğlu Camiine geçildi
Çukurova Müftülüğü, Engelliler ve Ailelerini Geleneksel Müftülük İftarında Buluşturdu

Çukurova Müftülüğü, Engelli ve Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği engelli bireylere yönelik iftar programı düzenledi.

 Çukurova Müftülüğü önünde düzenlenen iftar programına; Çukurova Müftüsü Kadir Demirlenk, Hayırsever İşadamı Ahmet Ersoy ve ailesi , İl Engelli Koordinatörü Şule Taş,  Çukurova Engelli ve Gençlik Koordinatörü Alişadi Özdoğan, İlçe Engelli Koordinatörü Sümeyye Çamlı,  Müftülük personeli, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Programda Ramazan ayının fazileti hakkında kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, iftar programına katılan engelli bireyler ve aileleriyle birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"İftarımızı ve soframızı şereflendirdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere düşen en büyük görev, siz yavrularımıza destek olmaktır. Rabbim sizlerin duasını alabilmeyi nasip eylesin ve bizleri daha güzel günlerde ve iyi hizmetlerde buluştursun inşallah. Ne sorununuz olursa olsun bize gelin, destek olalım….Teşriflerinizden dolayı hepinize şükranlarımı arz ediyorum. Allaha emanet olunuz.” dedi.

Müftü Demirlenk, iftar öncesi engelliler ve aileleriyle ilgilenerek sohbet etti

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte hep birlikte oruçlar açıldı, iftar yapıldı.

İftar programına katılan engelli ve aileleri memnuniyetlerini ifade ederek, bizleri her zaman düşünerek değer veren, yanımızda olan Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve Çukurova İlçe Müftülüğüne bu Ramazan ayında sofrasını açarak bizleri sevindirmesinden dolayı çok müteşekkir olduklarını söylediler.

İftar programı okunan ilahiler ve yapılan duayla son buldu.

Ardından teravih namazını ifa etmek için Ramazanoğlu Camiine geçildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.