Endurocular Karaisalı’da Nefes Kesti

SPOR 08.05.2022 - 11:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1279+ kez okundu.
 

Endurocular Karaisalı’da Nefes Kesti

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da 1’incisi düzenlenen Kültür ve Spor Festivali’nin ilk gününde enduro sporcuları tarafından motosiklet gösterisi yapıldı. 2 gün sürecek olan Motofest Extrem Enduro Karaisalı Hasandağı 1. Kültür ve Spor Festivalinin ilk gününde ilçe merkezinde bulunan Selampınar Şehitler Parkı’nda motosiklet gösterileri yapıldı. 130 extrem enduro motosiklet tutkununun katıldığı festivalde minik motorcuların şovu ilgi görürken, büyüklerin gösterisi ise nefes kesti. Festival kapsamında geleneksel oyunlar, halk oyunları ve fidan dikim etkinliği gerçekleştirilirken, halk konserleri ve havai fişek gösterileri ile festivale katılanlar unutulmaz bir gün yaşadılar. Karaisalı Kaymakamlığı ve Karaisalı Belediyesi ev sahipliğinde Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü organizatörlüğünde düzenlenen festivalin 2’nci gününde yapılacak yarışların startı ilçe merkezinden verilecek. Sporcular zorlu engelleri geçip bitiş çizgisine ulaşmaya çalışacak. Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan, bu sene birincisi düzenlenen Kültür ve Spor Festivalinin gelecek senelerde daha da büyüyerek devam edeceğini belirtti.

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da 1’incisi düzenlenen Kültür ve Spor Festivali’nin ilk gününde enduro sporcuları tarafından motosiklet gösterisi yapıldı.

2 gün sürecek olan Motofest Extrem Enduro Karaisalı Hasandağı 1. Kültür ve Spor Festivalinin ilk gününde ilçe merkezinde bulunan Selampınar Şehitler Parkı’nda motosiklet gösterileri yapıldı. 130 extrem enduro motosiklet tutkununun katıldığı festivalde minik motorcuların şovu ilgi görürken, büyüklerin gösterisi ise nefes kesti.

Festival kapsamında geleneksel oyunlar, halk oyunları ve fidan dikim etkinliği gerçekleştirilirken, halk konserleri ve havai fişek gösterileri ile festivale katılanlar unutulmaz bir gün yaşadılar.

Karaisalı Kaymakamlığı ve Karaisalı Belediyesi ev sahipliğinde Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü organizatörlüğünde düzenlenen festivalin 2’nci gününde yapılacak yarışların startı ilçe merkezinden verilecek. Sporcular zorlu engelleri geçip bitiş çizgisine ulaşmaya çalışacak.

Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan, bu sene birincisi düzenlenen Kültür ve Spor Festivalinin gelecek senelerde daha da büyüyerek devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.