En beğenilen Türk Dizisi hangisi?

SANAT 01.01.2022 - 10:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1754+ kez okundu.
 

En beğenilen Türk Dizisi hangisi?

Kanallar arasındaki bu büyük rekabetin, seyirciler arasında en ilgi çeken noktalarından biri diziler oluyor. Öyle ki ülkemizdeki dizi sürelerinin uzun olması sebebiyle, dizilerin reytingi, doğrudan kanalların reyting seviyesini etkiliyor. Dizi çeşitliliği açısından zenginlik yaşadığımız bu dönemde, en beğenilen dizilerin listesi ilgi çekici, hadi birlikte inceleyelim! Katılımcılar tarafından en büyük ilgiyi gören dizi, her 10 kişiden 1'inin en beğendiği dizi olan 'Gönül Dağı'. Gönül Dağı dizisini çok az bir farkla 'Yargı' takip ediyor. 'Yasak Elma', 'Camdaki Kız' ve 'Arka Sokaklar' da birbirine çok yakın oranlarla 'Gönül Dağı' ve Yargı'nın arkasından geliyor.

Kanallar arasındaki bu büyük rekabetin, seyirciler arasında en ilgi çeken noktalarından biri diziler oluyor. Öyle ki ülkemizdeki dizi sürelerinin uzun olması sebebiyle, dizilerin reytingi, doğrudan kanalların reyting seviyesini etkiliyor. Dizi çeşitliliği açısından zenginlik yaşadığımız bu dönemde, en beğenilen dizilerin listesi ilgi çekici, hadi birlikte inceleyelim!

Katılımcılar tarafından en büyük ilgiyi gören dizi, her 10 kişiden 1'inin en beğendiği dizi olan 'Gönül Dağı'. Gönül Dağı dizisini çok az bir farkla 'Yargı' takip ediyor. 'Yasak Elma', 'Camdaki Kız' ve 'Arka Sokaklar' da birbirine çok yakın oranlarla 'Gönül Dağı' ve Yargı'nın arkasından geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.