akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Emirates Skycargo, Uçuş Operasyonlarına Başladı

DÜNYA 13.11.2020 - 15:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1930+ kez okundu.
 

Emirates Skycargo, Uçuş Operasyonlarına Başladı

Emirates Skycargo, Airbus A380 "Mini Kargo Uçağıyla" Charter Uçuş Operasyonlarına Başladı     Şirket piyasadaki ilave kargo kapasitesi talebine yanıt veriyor Salgına verdiği ticari yanıtla çevik ve yenilikçi adımlar sergiliyor     Emirates SkyCargo, uçuş ağı genelinde acil ihtiyaç duyulan kargoları taşımak için seçili charter kargo operasyonlarında Airbus A380 uçağını kullanmaya başladı. İlk özel Emirates A380 "mini kargo uçağı", Dubai üzerinden Seul ve Amsterdam arasında tıbbi malzemelerin sevkiyatını başarıyla tamamladı.   Emirates bünyesindeki Mühendislik ve Uçuş Operasyonları ekipleriyle iş birliği halinde çalışan hava taşımacılığı şirketi, Airbus A380'in kargo kapasitesi, uçak altı kargo bölümünde uçuş başına yaklaşık 50 ton kargoyu güvenli bir şekilde taşımak için optimize etti.   Emirates SkyCargo, A380 uçağında özel kargo operasyonlarını, salgının ikinci dalgasını yaşayan bölgelerde COVID-19'la mücadele amacıyla tıbbi malzemeler dahil kritik ürünlerin acil ulaştırılması için gerekli hava taşımacılığı kapasitesi talebindeki ani yükselişe yanıt olarak başlattı.   Emirates SkyCargo, kargonun koltuklara yüklenmesi gibi tedbirler vasıtasıyla Airbus A380 uçağının kapasitesini daha da optimize etmek için çalışmalarını sürdürüyor ve Kasım ayı için bu uçakla daha fazla özel kargo uçuşu yapmayı planlıyor.   Altı kıtaya yayılan bir uçuş ağıyla küresel hava taşımacılığı sektöründe lider bir aktör olan Emirates SkyCargo, COVID-19 salgını başladığından beri hızla değişen piyasa koşullarına uygun olarak yenilikçi kargo çözümleri sunmayı sürdürüyor.   Emirates'in hava taşımacılığı birimi, yolcularının gereksinimlerini en iyi şekilde karşılamak için, kargo kapasitesi ve bağlantı noktası çeşitli seçenekleri sunuyor. Emirates SkyCargo, ilave kargo kapasitesi için Ekonomi Sınıfı'ndaki koltukları sökülerek modifiye edilen 14 adet Boeing 777-300ER dahil, Boeing 777-F ve Boeing 777-300ER uçaklarında özel kargo uçuşları gerçekleştiriyor.   Hava taşımacılığı şirketi, duyarlılığı ve çevikliği sayesinde, başta dünya çapındaki topluluklara en çok ihtiyaç duydukları yardım hattını sağlayarak, salgın sırasında uluslararası pazarlar genelinde temel ürün ve ticaret akışını sürdürmeyi başarıyor.   COVID-19 aşısının dünya çapında dağıtımı için tedarik zincirinde lider konumda bulunan Emirates SkyCargo, kısa bir süre önce Dubai'de COVID-19 aşısı için dünyanın en büyük AB GDP uyumlu havayolu merkezini kurduğunu duyurdu. Aşının depolanması için amacına uygun birinci sınıf altyapıya ek olarak, tesis aynı zamanda aşının yeniden ambalajlanması, yeniden dondurulması ve yeniden dağıtımı gibi katma değerli hizmetler de sunacak. Hava taşımacılığı şirketi ayrıca aşının taşınması için talepleri koordine etmek üzere hızlı bir yanıt ekibi oluşturdu.   Emirates SkyCargo halihazırda dünya çapında 135 destinasyona tarifeli uçuşlarla kargo kapasitesi sunuyor.

Emirates Skycargo, Airbus A380 "Mini Kargo Uçağıyla" Charter Uçuş Operasyonlarına Başladı

 

 

  • Şirket piyasadaki ilave kargo kapasitesi talebine yanıt veriyor
  • Salgına verdiği ticari yanıtla çevik ve yenilikçi adımlar sergiliyor
  •  

 

Emirates SkyCargo, uçuş ağı genelinde acil ihtiyaç duyulan kargoları taşımak için seçili charter kargo operasyonlarında Airbus A380 uçağını kullanmaya başladı. İlk özel Emirates A380 "mini kargo uçağı", Dubai üzerinden Seul ve Amsterdam arasında tıbbi malzemelerin sevkiyatını başarıyla tamamladı.

 

Emirates bünyesindeki Mühendislik ve Uçuş Operasyonları ekipleriyle iş birliği halinde çalışan hava taşımacılığı şirketi, Airbus A380'in kargo kapasitesi, uçak altı kargo bölümünde uçuş başına yaklaşık 50 ton kargoyu güvenli bir şekilde taşımak için optimize etti.

 

Emirates SkyCargo, A380 uçağında özel kargo operasyonlarını, salgının ikinci dalgasını yaşayan bölgelerde COVID-19'la mücadele amacıyla tıbbi malzemeler dahil kritik ürünlerin acil ulaştırılması için gerekli hava taşımacılığı kapasitesi talebindeki ani yükselişe yanıt olarak başlattı.

 

Emirates SkyCargo, kargonun koltuklara yüklenmesi gibi tedbirler vasıtasıyla Airbus A380 uçağının kapasitesini daha da optimize etmek için çalışmalarını sürdürüyor ve Kasım ayı için bu uçakla daha fazla özel kargo uçuşu yapmayı planlıyor.

 

Altı kıtaya yayılan bir uçuş ağıyla küresel hava taşımacılığı sektöründe lider bir aktör olan Emirates SkyCargo, COVID-19 salgını başladığından beri hızla değişen piyasa koşullarına uygun olarak yenilikçi kargo çözümleri sunmayı sürdürüyor.

 

Emirates'in hava taşımacılığı birimi, yolcularının gereksinimlerini en iyi şekilde karşılamak için, kargo kapasitesi ve bağlantı noktası çeşitli seçenekleri sunuyor. Emirates SkyCargo, ilave kargo kapasitesi için Ekonomi Sınıfı'ndaki koltukları sökülerek modifiye edilen 14 adet Boeing 777-300ER dahil, Boeing 777-F ve Boeing 777-300ER uçaklarında özel kargo uçuşları gerçekleştiriyor.

 

Hava taşımacılığı şirketi, duyarlılığı ve çevikliği sayesinde, başta dünya çapındaki topluluklara en çok ihtiyaç duydukları yardım hattını sağlayarak, salgın sırasında uluslararası pazarlar genelinde temel ürün ve ticaret akışını sürdürmeyi başarıyor.

 

COVID-19 aşısının dünya çapında dağıtımı için tedarik zincirinde lider konumda bulunan Emirates SkyCargo, kısa bir süre önce Dubai'de COVID-19 aşısı için dünyanın en büyük AB GDP uyumlu havayolu merkezini kurduğunu duyurdu. Aşının depolanması için amacına uygun birinci sınıf altyapıya ek olarak, tesis aynı zamanda aşının yeniden ambalajlanması, yeniden dondurulması ve yeniden dağıtımı gibi katma değerli hizmetler de sunacak. Hava taşımacılığı şirketi ayrıca aşının taşınması için talepleri koordine etmek üzere hızlı bir yanıt ekibi oluşturdu.

 

Emirates SkyCargo halihazırda dünya çapında 135 destinasyona tarifeli uçuşlarla kargo kapasitesi sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.