akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Emirates'e Üç Alanda Altın Ödül!

TEKNOLOJİ 20.08.2021 - 15:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1170+ kez okundu.
 

Emirates'e Üç Alanda Altın Ödül!

Emirates, BAE'de Sunduğu Güvenli Ulaşım Hizmetleriyle Üç Alanda Altın Ödüle Layık Görüldü   Dünya lideri konumundaki hava taşımacılığı hizmetleriyle tanınan Emirates, sunduğu kusursuz kara taşımacılığı hizmetlerinin RoSPA töreninde üç altın ödüle layık görülmesiyle bu alanda da ismini duyurdu. İki yıl üst üste ödül alan tek havayolu olan Emirates ekibi, Filo Güvenliği Ödülü, Sağlık ve Güvenlik Ödülü ve Eğlence Hizmetleri Güvenliği Ödülü olmak üzere üç kategoride altın ödül alarak operasyonel güvenlik performansı, sağlık ve güvenlik yönetim sistemleri, çalışanlarını ve müşterilerini korumaya yönelik kapsamlı COVID-19 önlemleri konularında somut sonuçlar ortaya koydu. Emirates BAE'de, mürettebatına ve diğer çalışanlarına iş yerine geliş gidiş hizmeti sunmak için binden fazla araçtan oluşan bir filo işletiyor ve bir yılda ortalama 2,5 milyon karayolu seyahati gerçekleştiriyor. Emirates ayrıca, özel Şoförlü Araç Hizmeti kapsamında, hizmet sağlayıcıların premium müşterilerin havalimanına konforlu ve güvenli şekilde geliş ve gidişini sağlaması için standartlar ve protokoller uygulamakta. RoSpa (Kazaları Önleme Derneği), dünya çapında iş sağlığı ve güvenliğini, yol, ev, eğlence ve eğitim güvenliğini teşvik etmeye ve kolaylaştırmaya odaklı bir Birleşik Krallık kuruluşudur. Her yıl sunulan RoSpa Ödülleri, risk değerlendirmeleri, güvenlik denetimleri ve güvenlik eğitimi girişimleri gibi hususlar da dahil olmak üzere, bir katılımcının sağlık ve güvenlik yönetim sistemlerine dair somut kanıtlar sunmasını gerektiren sıkı koşullar altında yapılan başvuruların bağımsız bir jüri kurulu tarafından değerlendirilmesiyle veriliyor. 2021 yılında yarışmaya, dünya çapındaki şirketlerce 2.000'den fazla başvuruda bulunuldu.

Emirates, BAE'de Sunduğu Güvenli Ulaşım Hizmetleriyle Üç Alanda Altın Ödüle Layık Görüldü

 

Dünya lideri konumundaki hava taşımacılığı hizmetleriyle tanınan Emirates, sunduğu kusursuz kara taşımacılığı hizmetlerinin RoSPA töreninde üç altın ödüle layık görülmesiyle bu alanda da ismini duyurdu.

İki yıl üst üste ödül alan tek havayolu olan Emirates ekibi, Filo Güvenliği Ödülü, Sağlık ve Güvenlik Ödülü ve Eğlence Hizmetleri Güvenliği Ödülü olmak üzere üç kategoride altın ödül alarak operasyonel güvenlik performansı, sağlık ve güvenlik yönetim sistemleri, çalışanlarını ve müşterilerini korumaya yönelik kapsamlı COVID-19 önlemleri konularında somut sonuçlar ortaya koydu.

Emirates BAE'de, mürettebatına ve diğer çalışanlarına iş yerine geliş gidiş hizmeti sunmak için binden fazla araçtan oluşan bir filo işletiyor ve bir yılda ortalama 2,5 milyon karayolu seyahati gerçekleştiriyor. Emirates ayrıca, özel Şoförlü Araç Hizmeti kapsamında, hizmet sağlayıcıların premium müşterilerin havalimanına konforlu ve güvenli şekilde geliş ve gidişini sağlaması için standartlar ve protokoller uygulamakta.

RoSpa (Kazaları Önleme Derneği), dünya çapında iş sağlığı ve güvenliğini, yol, ev, eğlence ve eğitim güvenliğini teşvik etmeye ve kolaylaştırmaya odaklı bir Birleşik Krallık kuruluşudur.

Her yıl sunulan RoSpa Ödülleri, risk değerlendirmeleri, güvenlik denetimleri ve güvenlik eğitimi girişimleri gibi hususlar da dahil olmak üzere, bir katılımcının sağlık ve güvenlik yönetim sistemlerine dair somut kanıtlar sunmasını gerektiren sıkı koşullar altında yapılan başvuruların bağımsız bir jüri kurulu tarafından değerlendirilmesiyle veriliyor.

2021 yılında yarışmaya, dünya çapındaki şirketlerce 2.000'den fazla başvuruda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.