Emanullah GÜNDÜZ,Türkiye'deki Doğu Türkistanlılara vatandaşlık verilmelidir

SİYASET 14.02.2021 - 09:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1826+ kez okundu.
 

Emanullah GÜNDÜZ,Türkiye'deki Doğu Türkistanlılara vatandaşlık verilmelidir

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ" Doğu Türkistan'da Çin zulmü var! Çin ruhsuzdur zalimdir! Türkiye'deki Doğu Türkistanlılara vatandaşlık verilmelidir!" Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ yaptığı video açıklamada Çin zulmünü Komünist Çin'in zalimliklerini anlatarak Doğu Türkistan'da yapılan zulmün sebebini de açıkladı.  Genç Lider GÜNDÜZ'ün yaptığı konuşma özet olarak şu şekilde arşivdeki yerini aldı: "Çin tarih boyunca Türklerle savaşmış ve en çok Türklerden korkmaktadır. Çin seddi Çinlilerin yaptığı aslında bir Türk eseridir! Türk korkusu Çin'e o eşsiz Seddi yaptırmıştır. Kürşat baskını Çinliler için bir tarihsel travmadır ve etkisi halen devam etmektedir. Çin ABD yerine Dünyanın süper gücü olma yolunda ilerlemektedir. Tüm Dünya gibi Çin'de bu yükselişe dur diyecek milletin sadece Türkler olduğunu bilmektedir. Çin Doğu Türkistan'da soydaş ve dindaşlarımızı eğitim kampları adı altında İşkence ve asimilasyon kamplarında zorla tutmakta ve zihnen ruhen onları Çinli robotlar haline getirmeye çalışmaktadır. Çinliler Uygur Türklerine zulüm etmekteler! İnsan hakları ihlalleri yapmaktalar! Çin hayranı Komünist Doğu Perinçek Eğitim kampı yalanına inanabilir ama biz inanmayız! Çin'de zulüm var bu açık bir gerçektir ancak zaman zaman bu konunun gündemi işgal etmesi ABD hilesidir! ABD'den uzaklaştığımız veya sorun yaşadığımız her dönem Doğu Türkistan konusu ABD eliyle gündemimizi işgal etmektedir. Çin'inin zulmünü göremeyecek kadar vicdansız değiliz! ABD'nin hinliğini görmeyecek kadar akılsız değiliz! Her durumun ve gerçeğin farkındayız. Doğu Türkistan ile aramızda çok uzak fiziki mesafe olsa bile mazlum Doğu Türkistanlı müslümanlar ile yüreğimiz birliktedir ve kalplerimiz birlikte atmaktadır. Türkiye'deki tüm Doğu Türkistanlı kardeşlerimize vatandaşlık verilerek Çin'e ve ABD'ye en güzel cevap verilmelidir!"

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ" Doğu Türkistan'da Çin zulmü var! Çin ruhsuzdur zalimdir! Türkiye'deki Doğu Türkistanlılara vatandaşlık verilmelidir!"

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ yaptığı video açıklamada Çin zulmünü Komünist Çin'in zalimliklerini anlatarak Doğu Türkistan'da yapılan zulmün sebebini de açıkladı. 

Genç Lider GÜNDÜZ'ün yaptığı konuşma özet olarak şu şekilde arşivdeki yerini aldı: "Çin tarih boyunca Türklerle savaşmış ve en çok Türklerden korkmaktadır. Çin seddi Çinlilerin yaptığı aslında bir Türk eseridir! Türk korkusu Çin'e o eşsiz Seddi yaptırmıştır. Kürşat baskını Çinliler için bir tarihsel travmadır ve etkisi halen devam etmektedir. Çin ABD yerine Dünyanın süper gücü olma yolunda ilerlemektedir. Tüm Dünya gibi Çin'de bu yükselişe dur diyecek milletin sadece Türkler olduğunu bilmektedir. Çin Doğu Türkistan'da soydaş ve dindaşlarımızı eğitim kampları adı altında İşkence ve asimilasyon kamplarında zorla tutmakta ve zihnen ruhen onları Çinli robotlar haline getirmeye çalışmaktadır. Çinliler Uygur Türklerine zulüm etmekteler! İnsan hakları ihlalleri yapmaktalar! Çin hayranı Komünist Doğu Perinçek Eğitim kampı yalanına inanabilir ama biz inanmayız! Çin'de zulüm var bu açık bir gerçektir ancak zaman zaman bu konunun gündemi işgal etmesi ABD hilesidir! ABD'den uzaklaştığımız veya sorun yaşadığımız her dönem Doğu Türkistan konusu ABD eliyle gündemimizi işgal etmektedir. Çin'inin zulmünü göremeyecek kadar vicdansız değiliz! ABD'nin hinliğini görmeyecek kadar akılsız değiliz! Her durumun ve gerçeğin farkındayız. Doğu Türkistan ile aramızda çok uzak fiziki mesafe olsa bile mazlum Doğu Türkistanlı müslümanlar ile yüreğimiz birliktedir ve kalplerimiz birlikte atmaktadır. Türkiye'deki tüm Doğu Türkistanlı kardeşlerimize vatandaşlık verilerek Çin'e ve ABD'ye en güzel cevap verilmelidir!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.