Emanullah GÜNDÜZ Türkiye Dış politikada güçlü bir ülkedir

SİYASET 26.05.2022 - 07:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1498+ kez okundu.
 

Emanullah GÜNDÜZ Türkiye Dış politikada güçlü bir ülkedir

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Türkiye Dış politikada güçlü bir ülkedir çünkü içte istikrarlı bir ülkedir. İsveç ve Finlandiya terör örgütlerinin finans merkezleridir. PKK FETÖ ve LGBT destekçisi bu ülkeler Türkiye için tehlikedir. NATO Türkiye ile güçlüdür."

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri karşısında Türkiye'nin tutumunu doğru haklı yerinde bulduklarını dile getirdi. Genç Lider şu şekilde konuştu: "Türkiye içte istikrarlı olduğu için Dış politikada oldukça güçlü hamleler yapan güçlü bir durumdadır. Türkiye'de 20 yıldır var olan tek parti hükümeti İktidarı dış politikada Türkiye'ye tutarlılık ve güven kazandırmıştır. ABD'de bu süreçte 4 başkan değişmiş AB ülkelerinde birçok hükümetler değişmiştir. Türkiye NATO için en önemli ülkelerinden biridir ve NATO Türkiye ile güçlüdür. Bizim için tehlike olan ve iki yüzlü olan ülkelere karşı Hükümetin tavrı doğrudur haklıdır yerindedir. İsveç ve Finlandiya sözde demokrasi ve özgürlükler ülkeleridir ama o sözde demokrasi ve özgürlükleri bizim için tehlikedir. PKK'nın resmi büroları olan ülkelerdir. Fetö'nün finans ve eleman bulundurdukları ülkelerdir. Ve özellikle sosyal tahribat yapan ahlaki çürümüşlük kaynağı olan ve siyasi apart olan LGBT vakıf ve derneklerini en çok fonlayan ülkeleridir. LGBT dernekleri adı altında siyasi muhalif kitleler oluşturuluyor. PKK'ya operasyon yapıldığı zaman LGBTliler Taksim'de protesto yapmaktalar bu durum o yapıların siyasi apart olarak da kullanıldıklarını gösteriyor ve bu yapıların en büyük finans destekçileri İsveç Finlandiya. Hükümetin bu ülkelere karşı haklı tutumunu doğru bulup destekliyoruz. Dış politikada dik duran ne istediğini bilen bir anlayış devletimize itibar katmaktadır."
Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Türkiye Dış politikada güçlü bir ülkedir çünkü içte istikrarlı bir ülkedir. İsveç ve Finlandiya terör örgütlerinin finans merkezleridir. PKK FETÖ ve LGBT destekçisi bu ülkeler Türkiye için tehlikedir. NATO Türkiye ile güçlüdür."

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri karşısında Türkiye'nin tutumunu doğru haklı yerinde bulduklarını dile getirdi.

Genç Lider şu şekilde konuştu: "Türkiye içte istikrarlı olduğu için Dış politikada oldukça güçlü hamleler yapan güçlü bir durumdadır. Türkiye'de 20 yıldır var olan tek parti hükümeti İktidarı dış politikada Türkiye'ye tutarlılık ve güven kazandırmıştır. ABD'de bu süreçte 4 başkan değişmiş AB ülkelerinde birçok hükümetler değişmiştir. Türkiye NATO için en önemli ülkelerinden biridir ve NATO Türkiye ile güçlüdür. Bizim için tehlike olan ve iki yüzlü olan ülkelere karşı Hükümetin tavrı doğrudur haklıdır yerindedir. İsveç ve Finlandiya sözde demokrasi ve özgürlükler ülkeleridir ama o sözde demokrasi ve özgürlükleri bizim için tehlikedir. PKK'nın resmi büroları olan ülkelerdir. Fetö'nün finans ve eleman bulundurdukları ülkelerdir. Ve özellikle sosyal tahribat yapan ahlaki çürümüşlük kaynağı olan ve siyasi apart olan LGBT vakıf ve derneklerini en çok fonlayan ülkeleridir. LGBT dernekleri adı altında siyasi muhalif kitleler oluşturuluyor. PKK'ya operasyon yapıldığı zaman LGBTliler Taksim'de protesto yapmaktalar bu durum o yapıların siyasi apart olarak da kullanıldıklarını gösteriyor ve bu yapıların en büyük finans destekçileri İsveç Finlandiya. Hükümetin bu ülkelere karşı haklı tutumunu doğru bulup destekliyoruz. Dış politikada dik duran ne istediğini bilen bir anlayış devletimize itibar katmaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.