akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Emanullah GÜNDÜZ Siyaset yenilenmeli ve gençleşmeli.

SİYASET 28.03.2022 - 12:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1366+ kez okundu.
 

Emanullah GÜNDÜZ Siyaset yenilenmeli ve gençleşmeli.

Siyaset yenilenmeli ve gençleşmeli. Tansu Hanımın siyasete dönüşü vehamettir siyasete zarardır.

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ 'Siyaset yenilenmeli gençleşmeli. Tansu Hanımın siyasete geri dönüşü yanlıştır siyasete zarardır. Tansu Hanım Meral Akşenere alternatif olması için öne çıkarılıyor ama ikisi de aynı Masonik çevrenin ürünü! Eski Türkiye'yi istemiyoruz. Eski Türkiye'nin karanlık siyasetçilerini istemiyoruz!' Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde Basının sorularını cevapladı. Yaren Bozdoğan Hanımın Tansu Çiller ile ilgili sorusuna oldukça çarpıcı ve iddialı cevaplar verdi.  Genç Lider GÜNDÜZ şu ifadelerde bulundu: "Biz siyaset yenilenmeli gençleşmeli diyoruz. Siyasete gençlerin ve kadınların eli değmeli. Gençler üretken olur heyecanlı olur dinamik olur ve gençler yenilikçi olur çağdaş olur. Yaşı yetmiş işi bitmiş kişilerin siyasette artık yeri olmamalı. Tansu Hanım yaşı itibariyle hem de başarısız ve karanlık bir siyasi geçmişe sahip olduğu için siyasete dönüşünü istemiyoruz büyük bir hata ve siyasetimiz açısından vehamet olarak görüyoruz. Tansu hanım şuan da Meral Akşener hanıma alternatif olması için ve oylarını bölmesi için ön plana çıkarılıyor ama bize göre ikisi arasında fark yoktur. Her ikisi de aynı siyasi partide ve aynı Masonik güçler tarafından parlatılıp siyasette yer edinmişlerdir. Tansu hanım demek eski Türkiye demek biz eski karanlık ve faili meçhuller ile dolu karanlık Türkiye'yi istemiyoruz."
Siyaset yenilenmeli ve gençleşmeli. Tansu Hanımın siyasete dönüşü vehamettir siyasete zarardır.

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ 'Siyaset yenilenmeli gençleşmeli. Tansu Hanımın siyasete geri dönüşü yanlıştır siyasete zarardır. Tansu Hanım Meral Akşenere alternatif olması için öne çıkarılıyor ama ikisi de aynı Masonik çevrenin ürünü! Eski Türkiye'yi istemiyoruz. Eski Türkiye'nin karanlık siyasetçilerini istemiyoruz!'

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde Basının sorularını cevapladı. Yaren Bozdoğan Hanımın Tansu Çiller ile ilgili sorusuna oldukça çarpıcı ve iddialı cevaplar verdi. 

Genç Lider GÜNDÜZ şu ifadelerde bulundu: "Biz siyaset yenilenmeli gençleşmeli diyoruz. Siyasete gençlerin ve kadınların eli değmeli. Gençler üretken olur heyecanlı olur dinamik olur ve gençler yenilikçi olur çağdaş olur. Yaşı yetmiş işi bitmiş kişilerin siyasette artık yeri olmamalı. Tansu Hanım yaşı itibariyle hem de başarısız ve karanlık bir siyasi geçmişe sahip olduğu için siyasete dönüşünü istemiyoruz büyük bir hata ve siyasetimiz açısından vehamet olarak görüyoruz.
Tansu hanım şuan da Meral Akşener hanıma alternatif olması için ve oylarını bölmesi için ön plana çıkarılıyor ama bize göre ikisi arasında fark yoktur. Her ikisi de aynı siyasi partide ve aynı Masonik güçler tarafından parlatılıp siyasette yer edinmişlerdir. Tansu hanım demek eski Türkiye demek biz eski karanlık ve faili meçhuller ile dolu karanlık Türkiye'yi istemiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.