Emanullah GÜNDÜZ "Kapanma Kapitalizme hizmet ediyor!

SİYASET 28.04.2021 - 08:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1930+ kez okundu.
 

Emanullah GÜNDÜZ "Kapanma Kapitalizme hizmet ediyor!

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Kapanma Kapitalizme hizmet ediyor! Aşı zararlı! Sinovac aşısında halkımız denek olarak kullanıldı!"

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı açıklamada kapanma kararını ve aşı çalışmalarını eleştirdi. Kapanma kapitalizme hizmet etmektir ve milletimize aşı ile kötülük yapılıyor Sinovac halkımızı denek olarak kullandı dedi. Genç Lideri Emanullah GÜNDÜZ'ün sözleri kayıtlara özet olarak şu şekilde geçti: "Kapanmaların çözüm olduğunu düşünmek bu plandemiyi anlamamış olmaktır! Kapanmalar olsa da olmasa da bu virüs planı ülkemizde ve Dünyada devam edecek! Son kapanma kararı kapitalizme hizmet eden milli ve kültürel değerlerimizle çatışan bir karardır! Teravih farz değil bidaattir ancak siyaset dininin kongre ritüellerinden daha hayırlı ve faydalıdır! Kongreler bitti kapanma geldi! Bu kapanma Halkın sağlığını korumaktan çok turistlere güvenli alan açmak içindir yani para içindir yani kapitalizme teslim olmaktır! Her kapanma yeni bir deney yeni bir uygulama ve çemberi daha da daraltmadır! Kapanma ile milyonlarca esnaf ve vatandaş çok büyük ekonomik sorun yaşayacaklar! Aşı ile milletimize büyük bir kötülük yapılıyor! Milletimizi Pfizer Biontech şirketlerine şer güçlere teslim ettiler! Milyonlarca vatandaşımız Çin Sinovac aşısı için denek yapıldı! Deney aşaması bitmemiş net sonucuna ulaşılmış aşıyı alıp halkımızda denediler! Buna sessiz kalmak mümkün değildir! Aşı konusunda hükümet yanlış yapıyor! Halkımız aşının faydasını görmüyor ve kötü niyetli olduğunu gördüğü için aşıya mesafeli duruyor o yüzden sağlık bakanlığı aşı ikna timleri kurdu bu trajikomik ve vahim bir yanlıştır! Aşıların olumsuz etkisi zamanla belirgin hale gelecektir!"
Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Kapanma Kapitalizme hizmet ediyor! Aşı zararlı! Sinovac aşısında halkımız denek olarak kullanıldı!"

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı açıklamada kapanma kararını ve aşı çalışmalarını eleştirdi. Kapanma kapitalizme hizmet etmektir ve milletimize aşı ile kötülük yapılıyor Sinovac halkımızı denek olarak kullandı dedi.

Genç Lideri Emanullah GÜNDÜZ'ün sözleri kayıtlara özet olarak şu şekilde geçti: "Kapanmaların çözüm olduğunu düşünmek bu plandemiyi anlamamış olmaktır! Kapanmalar olsa da olmasa da bu virüs planı ülkemizde ve Dünyada devam edecek! Son kapanma kararı kapitalizme hizmet eden milli ve kültürel değerlerimizle çatışan bir karardır! Teravih farz değil bidaattir ancak siyaset dininin kongre ritüellerinden daha hayırlı ve faydalıdır! Kongreler bitti kapanma geldi! Bu kapanma Halkın sağlığını korumaktan çok turistlere güvenli alan açmak içindir yani para içindir yani kapitalizme teslim olmaktır! Her kapanma yeni bir deney yeni bir uygulama ve çemberi daha da daraltmadır! Kapanma ile milyonlarca esnaf ve vatandaş çok büyük ekonomik sorun yaşayacaklar!

Aşı ile milletimize büyük bir kötülük yapılıyor! Milletimizi Pfizer Biontech şirketlerine şer güçlere teslim ettiler! Milyonlarca vatandaşımız Çin Sinovac aşısı için denek yapıldı! Deney aşaması bitmemiş net sonucuna ulaşılmış aşıyı alıp halkımızda denediler! Buna sessiz kalmak mümkün değildir! Aşı konusunda hükümet yanlış yapıyor! Halkımız aşının faydasını görmüyor ve kötü niyetli olduğunu gördüğü için aşıya mesafeli duruyor o yüzden sağlık bakanlığı aşı ikna timleri kurdu bu trajikomik ve vahim bir yanlıştır! Aşıların olumsuz etkisi zamanla belirgin hale gelecektir!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.