akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Emanullah GÜNDÜZ güncel konu ile ilgili sorulara cevap verdi.

SİYASET 31.12.2021 - 11:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2203+ kez okundu.
 

Emanullah GÜNDÜZ güncel konu ile ilgili sorulara cevap verdi.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Başkent Postası Ankara Temsilcisi Serdar Nalcı'nın sunduğu 'Serdar ile Söyleşi' canlı yayın programında İBB teftişi Sokak hayvanları başıboş köpekler gibi birçok güncel konu ile ilgili sorulara cevap verdi.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Başkent Postası Ankara Temsilcisi Serdar Nalcı'nın sunduğu 'Serdar ile Söyleşi' canlı yayın programında İBB teftişi Sokak hayvanları başıboş köpekler gibi birçok güncel konu ile ilgili sorulara cevap verdi. Genç Lider GÜNDÜZ İBB teftişi ile ilgili şunları söyledi: "Bu siyasi bir durum değildir kamu güvenliği ile doğrudan ilgili bir durumdur. İBB terör irtibatlı iltisaklı ve terör sabıkası olan yüzlerce kişiyi istihdam etmiştir bu kamuoyu ve İstanbul halkı için büyük bir tehlikedir ve Devlet bu olaya el atmak kamu güvenliğini korumak zorundadır. CHP HDP ile işbirliği yaptı ve HDP desteği ile kazandı o işbirliği seçim ile son bulmadı ve HDP'ye belediyelerde personel kontenjanları verildi. İBB bu desteğe karşılık terör destekçilerini işe almıştır! Kamu güvenliği açısından bu teftiş doğrudur ve geç kalınmıştır o kişilerin derhal kamu görevlerinden alınmaları lazım. Suyun başına gazın başına ve özel kalem gibi stratejik yerlerde terör sabıkası ve bağlantısı olanlar istihdam edilemez! Ancak bu durum algı ile propaganda ile yansıtılmaktadır sanki İBB başkanına soruşturma açılmış ve yerine Kayyum atanacak gibi bir algı yapıldı oysa teftiş o ilgili personellere yöneliktir ancak bu algı bilerek yapıldı çünkü İmamoğlu mağduriyet devşirip kitle oluşturmak için görevden alınmak için her şeyi yapmaktır. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında Cumhurbaşkanı adayı olma yarışı var ve İmamoğlu ancak görevden alınıp yerine kayyum atanırsa aday olabilir onun için çabalamaktadır."  Hayvanlar ve sokak köpekleri sorusuna da cevap veren GÜNDÜZ şunları söyledi: " Tüm canlılar hayvanlar ve bitkiler insana hizmet için vardır. En değerli en kıymetli canlı insandır. Diğer şeyleri öncelik sırasında insanın önüne koymak insanlık onuruna hakarettir. Tüm canlıları sevmek korumak zorundayız onlar bize emanet ama bunu yaparken önce insan diyerek yapmalıyız. Ben hayvanseverim ve evde kedim var ama sokak köpekleri her yerde özellikle kadınlar ve çocuklar için büyük tehlikedirler. Bir takım sözde hayvanseverler sokak köpeklerinin toplatılmasına karşı çıkıyorlar oysa gerçek hayvansever onlara daha iyi barınak yapılması için çabalar ve onları o barınaklara yerleştirir. 2018 yılında Ankara'da Meclisin girişinde sokak köpekleri bana da saldırdılar ve üstümü parçaladılar birkaç gün bu saldırının etkisi altında kaldım ve uzun bir süre köpek görünce yolumu değiştirmek zorunda kaldım. Bu durumun birçok meclis personelinin de başına geldiğini gördüm iktidara ve belediyeye ilettiğimiz halde hayvansever lobileri tepkileri yüzünden toplatamıyoruz dendi. Sokak köpekleri kesinlikle toplanmalı ve barınak sayıları arttırılmalı ve şartları iyileştirilmeli."
Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Başkent Postası Ankara Temsilcisi Serdar Nalcı'nın sunduğu 'Serdar ile Söyleşi' canlı yayın programında İBB teftişi Sokak hayvanları başıboş köpekler gibi birçok güncel konu ile ilgili sorulara cevap verdi.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Başkent Postası Ankara Temsilcisi Serdar Nalcı'nın sunduğu 'Serdar ile Söyleşi' canlı yayın programında İBB teftişi Sokak hayvanları başıboş köpekler gibi birçok güncel konu ile ilgili sorulara cevap verdi.

Genç Lider GÜNDÜZ İBB teftişi ile ilgili şunları söyledi: "Bu siyasi bir durum değildir kamu güvenliği ile doğrudan ilgili bir durumdur. İBB terör irtibatlı iltisaklı ve terör sabıkası olan yüzlerce kişiyi istihdam etmiştir bu kamuoyu ve İstanbul halkı için büyük bir tehlikedir ve Devlet bu olaya el atmak kamu güvenliğini korumak zorundadır. CHP HDP ile işbirliği yaptı ve HDP desteği ile kazandı o işbirliği seçim ile son bulmadı ve HDP'ye belediyelerde personel kontenjanları verildi. İBB bu desteğe karşılık terör destekçilerini işe almıştır! Kamu güvenliği açısından bu teftiş doğrudur ve geç kalınmıştır o kişilerin derhal kamu görevlerinden alınmaları lazım. Suyun başına gazın başına ve özel kalem gibi stratejik yerlerde terör sabıkası ve bağlantısı olanlar istihdam edilemez! Ancak bu durum algı ile propaganda ile yansıtılmaktadır sanki İBB başkanına soruşturma açılmış ve yerine Kayyum atanacak gibi bir algı yapıldı oysa teftiş o ilgili personellere yöneliktir ancak bu algı bilerek yapıldı çünkü İmamoğlu mağduriyet devşirip kitle oluşturmak için görevden alınmak için her şeyi yapmaktır. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında Cumhurbaşkanı adayı olma yarışı var ve İmamoğlu ancak görevden alınıp yerine kayyum atanırsa aday olabilir onun için çabalamaktadır." 

Hayvanlar ve sokak köpekleri sorusuna da cevap veren GÜNDÜZ şunları söyledi: " Tüm canlılar hayvanlar ve bitkiler insana hizmet için vardır. En değerli en kıymetli canlı insandır. Diğer şeyleri öncelik sırasında insanın önüne koymak insanlık onuruna hakarettir. Tüm canlıları sevmek korumak zorundayız onlar bize emanet ama bunu yaparken önce insan diyerek yapmalıyız. Ben hayvanseverim ve evde kedim var ama sokak köpekleri her yerde özellikle kadınlar ve çocuklar için büyük tehlikedirler. Bir takım sözde hayvanseverler sokak köpeklerinin toplatılmasına karşı çıkıyorlar oysa gerçek hayvansever onlara daha iyi barınak yapılması için çabalar ve onları o barınaklara yerleştirir. 2018 yılında Ankara'da Meclisin girişinde sokak köpekleri bana da saldırdılar ve üstümü parçaladılar birkaç gün bu saldırının etkisi altında kaldım ve uzun bir süre köpek görünce yolumu değiştirmek zorunda kaldım. Bu durumun birçok meclis personelinin de başına geldiğini gördüm iktidara ve belediyeye ilettiğimiz halde hayvansever lobileri tepkileri yüzünden toplatamıyoruz dendi. Sokak köpekleri kesinlikle toplanmalı ve barınak sayıları arttırılmalı ve şartları iyileştirilmeli."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.