akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Emanullah GÜNDÜZ ek gösterge hemen hayata geçirilmeli

SİYASET 08.06.2022 - 07:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2048+ kez okundu.
 

Emanullah GÜNDÜZ ek gösterge hemen hayata geçirilmeli

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ "3600 ek gösterge tüm memurlara ve emeklilere olmalı ve 2023'te değil hemen olmalı. 2023'te 3600 ek gösterge sebebiyle çok fazla emekliye ayrılan olacak onların yerine yeni genç alım şimdiden planlamalı"

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada 3600 ek gösterge ile ilgili konuştu 'bu doğru ama yetersiz ve geç tüm memurlara ve 2023'te değil hemen hayata geçirilmeli' dedi. Genç Lider şu şekilde konuştu: "3600 ek gösterge nihayet en somut hale ve en ciddi hale geldi. Bu kamu personellerimiz açısından çok önemlidir hayırlı olsun. Tüm memurlara 600 puanlık artış önemlidir ve 1.dereceye ulaşmış Polis Öğretmen Din Görevlileri ve Hemşir-Hemşirelere 3600 ek gösterge çok yerindedir ve hayırlı olsun. Ancak bu düzenleme 2023'te hayata geçirilecek çünkü 2022 yılı içinde bütçe görüşmelerinde bunun onaylaması lazım. Olağanüstü durumlar ve şartlar olağanüstü çözümleri beraberinde getirmelidir. Hayat pahalılığın memuru son derece zorladığı ve yüksek enflasyonun kendini her alanda acımasızca hissettirdiği bu dönemde özel yasal düzenleme ile 3600 ek gösterge 2023 yılına ertelenmeden şimdi hayata geçirilmelidir ve 1. Derece olsun olmasın tüm memurları ve emeklileri kapsamlıdır. 3600 ek göstergeyi beklediği için emekli olmayı bekleyen çok fazla memur var bu durumda emeklillerin yerin yeni genç alım şimdiden planlamalı."
Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ "3600 ek gösterge tüm memurlara ve emeklilere olmalı ve 2023'te değil hemen olmalı. 2023'te 3600 ek gösterge sebebiyle çok fazla emekliye ayrılan olacak onların yerine yeni genç alım şimdiden planlamalı"

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada 3600 ek gösterge ile ilgili konuştu 'bu doğru ama yetersiz ve geç tüm memurlara ve 2023'te değil hemen hayata geçirilmeli' dedi.

Genç Lider şu şekilde konuştu: "3600 ek gösterge nihayet en somut hale ve en ciddi hale geldi. Bu kamu personellerimiz açısından çok önemlidir hayırlı olsun. Tüm memurlara 600 puanlık artış önemlidir ve 1.dereceye ulaşmış Polis Öğretmen Din Görevlileri ve Hemşir-Hemşirelere 3600 ek gösterge çok yerindedir ve hayırlı olsun. Ancak bu düzenleme 2023'te hayata geçirilecek çünkü 2022 yılı içinde bütçe görüşmelerinde bunun onaylaması lazım. Olağanüstü durumlar ve şartlar olağanüstü çözümleri beraberinde getirmelidir. Hayat pahalılığın memuru son derece zorladığı ve yüksek enflasyonun kendini her alanda acımasızca hissettirdiği bu dönemde özel yasal düzenleme ile 3600 ek gösterge 2023 yılına ertelenmeden şimdi hayata geçirilmelidir ve 1. Derece olsun olmasın tüm memurları ve emeklileri kapsamlıdır. 3600 ek göstergeyi beklediği için emekli olmayı bekleyen çok fazla memur var bu durumda emeklillerin yerin yeni genç alım şimdiden planlamalı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.