akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

EFSANE HARRY POTTER SERİSİ BİLKENT CENTER’DA

SANAT 14.05.2022 - 23:39, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1450+ kez okundu.
 

EFSANE HARRY POTTER SERİSİ BİLKENT CENTER’DA

Bilkent Sinema CineDerin, 14 Mayıs’ta “Harry Potter” sinema gecesi ile serinin hayranlarına sabaha kadar sinema keyfi sunuyor.

Harry Potter hayranları Bilkent Center’da buluşuyor. Sinema severler “Harry Potter” serisinin ilk dört filmini, 14 Mayıs’ta, Bilkent Sinema CineDerin’de izleme fırsatı bulacak.    Bilkent Sinema CineDerin tarafından düzenlenen Sabaha Kadar Sinema’da; dünya çapında milyonlarca satan kitabı ve milyarlarca doları aşan gişe hasılatı ile yüzyılın unutulmaz filmleri arasında yerini alan Harry Potter serisinin ilk filmi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı saat 21.00’de beyazperdede sinemaseverler ile bir araya gelecek. Ardından serinin diğer filmleri Harry Potter ve Sırlar Odası, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı,  Harry Potter ve Ateş Kadehi beyazperde de olacak.   Serinin devamı 21 Mayıs’ta Bilkent Sinema CineDerin’de   Sekiz filmden oluşan serinin devamı ise 21 Mayıs’ta Bilkent Sinema CineDerin’de hayranları ile buluşacak. Saat 21.00’de Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı ardından Harry Potter ve Melez Prens, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ile efsanenin son filmi Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2 sinemaseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.   Film biletlerine biletiva.com ve Bilkent Sinema CineDerin gişeden ulaşabilirsiniz. 
Bilkent Sinema CineDerin, 14 Mayıs’ta “Harry Potter” sinema gecesi ile serinin hayranlarına sabaha kadar sinema keyfi sunuyor.

Harry Potter hayranları Bilkent Center’da buluşuyor. Sinema severler “Harry Potter” serisinin ilk dört filmini, 14 Mayıs’ta, Bilkent Sinema CineDerin’de izleme fırsatı bulacak. 

 

Bilkent Sinema CineDerin tarafından düzenlenen Sabaha Kadar Sinema’da; dünya çapında milyonlarca satan kitabı ve milyarlarca doları aşan gişe hasılatı ile yüzyılın unutulmaz filmleri arasında yerini alan Harry Potter serisinin ilk filmi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı saat 21.00’de beyazperdede sinemaseverler ile bir araya gelecek. Ardından serinin diğer filmleri Harry Potter ve Sırlar OdasıHarry Potter ve Azkaban Tutsağı,  Harry Potter ve Ateş Kadehi beyazperde de olacak.

 

Serinin devamı 21 Mayıs’ta Bilkent Sinema CineDerin’de

 

Sekiz filmden oluşan serinin devamı ise 21 Mayıs’ta Bilkent Sinema CineDerin’de hayranları ile buluşacak. Saat 21.00’de Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı ardından Harry Potter ve Melez Prens, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ile efsanenin son filmi Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2 sinemaseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

 

Film biletlerine biletiva.com ve Bilkent Sinema CineDerin gişeden ulaşabilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.